![]() |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Mustafa Uyan'ın yeterlilik hazırlık kitabını tavsiye eder misiniz?Sizce nasıl? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Alıntı:
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterlilik sınavında yanlış cevap doğruyu götürüyormu? ilkkez gireceğim için bilmiyorum nerelerden hazırlanalım. |
yanlış doğruyu götürmüyor..diyanet ilmihali ve ibrahim sarıçamın HZ.Muhammed ve evrensel mesajı kitabı varsa elinizde okuyun muhakkak..yada çeşitli soru bankaları mevcut onlardanda soru çözebilirsiniz.dib pretik hazırlık kitabını tavsiye ederim..sitemizin anasayfasında en üstte baya bi kitap var içlerinden istediğinizi alabilirsiniz mesela |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü lise üzerinden kpss kaldırıldı ya yeterlilikte de artık kpss puanına göre değerlendirme yapılıyormuş peki imam hatip mezunları üniversite okumadan yeterlilik sınavına giremeyecek mi artık? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Şöyle bi yorumları okudum anlayamadığım bişi var yardımcı olursanız sevenirim diyelim ki yazılı sınavı geçtik kpss yok biz bu durumda sözlü sınava giremeyip yazılı sınavımız boşa mı gidicek... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yeterlilik ile kpss alakası yok ki.siz alın yeterlilik belgenizi 3 yıl boyunca yeterlisiniz demektir.kpss olursa kazanır yerleşirsiniz.boşa giden bir şey yok yani. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 3 yıl içinde mi kpss nin olması lazım yani... |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü atanabilmek için kpss den en az kaç almak gerekiyo peki?? |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü yaaa offf strese girdim şimdi sagol bilgi verdiğin için kardeşim allah razı olsun |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamun aleyküm yeterlilik giriş belgesine nasıl ulaşabilirim |
aleykum selam.baktım ben şimdi daha açıklanmamış sınav giriş yerleri |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamün aleyküm diyanet sitesinde yeterlilik giriş yerlerini açıklamış ben giremedim. girenler var mı? |
aleykum selam.sadece vaizlik sınavının giriş yerleri belli olmuş yeterliliğin ki henüz açıklanmamış.açıklanınca burdan link veririm inş. |
|
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunamı diyorsunuz |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınav giriş yerleri 19 agustosda belli olacak arkadaşlar |
|
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü selamün aleyküm arkadaşlar!!!! Sınav ücretini yatırdıkları halde sınav başvurusunu yapamayan adaylar için “Sınav Başvuru Ekranı” 14 Ağustos 2013 saat 17:00’ da açılacak, 15 Ağustos 2013 saat 23:59’ da sona erecektir. Sınav Giriş Belgeleri 19 Ağustos 2013 tarihinde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] internet adresinden yayımlanacaktır. bu haberi duydunuz mu??? |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü ben kpss den 77 aldım benim sonum ne olur acaba aşırı derece de stres yapmaya başladım :( |
yeterliliğiniz varsa stres yapmayın bence yerleşirsiniz inş.:):) |
ordaki kontenjan sayısı yani kaç kişi alanınabilir diye kpss den kaç alınması gerekir notu değil o |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü inşallah tesekkür ederim :) |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 2013 sınavında çıkmış yeterlilik sorularına nasıl ulaşabilirim yardım |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]) Test 27 |
|
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü DUYURU: 25.08.2013 Tarihli Diyanet İşleri Başkanlığı Yeterlik Sınavı, Sınav Giriş Belgesi SINAV GİRİŞ YERLERİ BELLİ OLDU BAKABİLİRSİNİZ.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü (:Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun(: |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Allah sizden razı olsun erol71.Şu an notlarınıza çalışıyorum |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü 100 üzerinden 90 dak.80 soru çözüp en az 70 puan almayı rabbim hepimize nasip eylesin inşaAllah.. |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü amin. bende süre konusnda endişeliyim.inşallah Rabbim zamanımızı bereketlendirir. sınava girecek herkese başarılar dilerim. |
Kodlamayı en sona bırakmamanızı tavsiye ederim.Sonlara doğru süre yetmez diye panik yapabiliriz. 10 soru da bir kodlamayı düşünüyorum. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun,inşaAllah |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü Yarın sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü allah kolaylık versin yarın sınava girecek üyelere |
Cevap: yeterlilik sınavı istişare bölümü sınava gireceklere başarılar..Allah yardımcınız olsun.. |
SAAT: 21:01 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.