![]() |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
|
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Fakihlere göre borç geri ödenirken alacaklının zarar etmemesi önemlidir. Bu nedenle borç geri ödenirken alacaklıyı zarara uğratmayacak şekilde hareket edilir. Bu açıdan İmamı Azam’a göre borç geri ödenirken nasıl ödenmelidir? A*) Fazlasıyla B*) Kıymetiyle C*) Aynıyla D*) Değer kaybı ilavesiyle E*) Eksiğiyle Islam hukuku dersi;Kiymetiyle ve deger kaybiyla şikları arasında bocaliyoruz...aciklamasiyla beraber cevabi verirseniz sevinirim kıymetli hocalarim...imamı azam noktasında sorun yaşıyoruz...elimizdeki notlarda kiymetiyle de odenecegi değer kaybiylada odenecegi bilgisi var..kime göre değer kaybı kime göre malın kıymeti..işin içinden çıkanıyoruz..lutfen yardım.Allah razı olsun |
Konu ile açıklama [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
verdiğim cevapta tevhidin aslını anlatmışım ...tekrar okuyunuz.. |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... kadın çorabının etiketinde külotlu çorap giyinmiş kadın resmi olması dinen doğrumudur? |
günümüzde basını elinde tutan Yahudi kafası nerdeyse çiklet reklamında bile kadını kullanmaktadır. Kadın savunucuları denilen feminizm kadını aileyi iffeti ayaklar altına alarak kadını savunmaktadır!..Kocasına hizmeti zül gören bu dengesiz akım kadını başkasına köle yapmaktan çekinmemektedir. Bu kafa vahiyden değil şeytandan beslenmektedir. İslam'daki taaddüdü zevcadı eleştiren bu kafa kadını kucaktan kucağa erkekten erkeğe dolaştırıp birilerinin metresi olarak görmesini medeniyet zannetmektedir. Kadını sokağa yatak odası kıyafeti ile salan bu kafa kadını iffetinden asaletinden dininden etmiştir. sözün özü " kadın kocasına özeldir. Yabancı bakış ve dokunuşlara kapalıdır. Asildir onurludur şereflidir. Bunun aksini savunan kafalar eşrefi mahluk sıfatını yitirmiştir. Allahsız sorumsuz onursuz bir kafa olup, Allah onaylı kafa değildir." |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Allah razı olsun hocam.. |
Abi namahrem değil,mahrem olacak yanılıyormuyum :) |
Kavramları karıştırmaya mı başladın:) |
SAAT: 18:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.