![]() |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Ahh ah :( olan bana oldu da umurlarinda degil.. Kocam da babamin kuzeniyle calisiyo .. yani olabildigince bu olaylarin icinde maalesef :(( yani uzun ama kocam da isin icine giriyo kayinwalidemlerdr herkes ... herkafadan bir ses cikio akil wermeye calisiolar ... ay bilemiyorum ki Allah'a Emanet Olun .. |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
Allah'a Emanet Olun .. |
Allah rızası için yardım edin,ne yapmalıyım? Üniversite mezunuyum ve ailem memur olmam konusunda çok ısrar ediyor.Oysa ben çalışmak bile istemiyorum.Çünkü daha yeni öğrendim "Kadının yeri evidir" ayetini... Ama bunu aileme anlatmaya kalksam bana şiddetle karşı çıkarlar,hatta geçen bana boşa mı okudun dediler. Çok diretiyorlar kpss olayını,ben ise büyük bir çıkmazdayım.uzgn Sizce ne yapmalıyım? |
Cevap: Allah rızası için yardım edin,ne yapmalıyım? bu kadar kişi okuyup da neden biri cevap vermedi? |
Cevap: Allah rızası için yardım edin,ne yapmalıyım? Alıntı:
|
Cevap: Allah rızası için yardım edin,ne yapmalıyım? Alıntı:
|
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... kaç tarikat vardır. ( kadiri,nakşi, mevlevi vs) bunların seyri sülükleri ne şekildedir... öğrendim ki iki tür seyri suluk varmış. nefs ve ruh yolu ileymiş... ruh yolu ile ne şekide yapılır . nefs yolu ile ne şekilde yapılır... şimdiden tşk. ederim.... |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Alıntı:
|
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... ilaç niyetine saf alkol kullanmak harici değil dahili olarak caizmidir? |
Cevap: Bir Sorum var Hocalarımızdan cvp bekliyorum... Caiz değildır.. Bu tür konularda cevaz ancak hayati risk olması ve bu hayatiyeti dindar bilgili müslümanlığı konusunda şehadet edilebilecek bir doktorun vermesi ile olur.. Aksi halde hiç bir şekilde caiz olması düşünülemez.. |
SAAT: 18:04 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.