![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bilinmez hocam..surenizi bu hafta paylaşabilirsiniz bizimle...Tevhit kardeşten haber yok..:)Dua ile |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) kıymetli arkadaşlar,listemizin uygulanması konusunda sıkıntı yaşıyoruz .lütfen gurup üyeleri,üzerine düşen görevde daha hassas ve sorumlu davranırlarsa hep beraber daha verimli olan bir ders akışı işleriz...unuttum..bilmiyordum gibi mazeretler lütfen olmasın...ismini listeden sildirmek isteyen varsa,ben suremi işleyemeyeceğim diyen varsa önceden belirtsin lütfen....gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum..dua ile |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevhid isimli arkadaşımız guruptan ayrıldı:)tekrar bekleriz inşallahc* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Mihriniz Abla uygun görürseniz süreleri tanıyalım gurubuna katılmak isterim. çünkü guruba dahil olmayanlar soruları cevaplayamıyor. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
çok seviniriz sizi aramızda görmekten(:guruptan ayrılan arkadaşlar için üzülürken,sizin katılımınızla mutlu olduk inanın..rabbim muvaffak eylesin.. listeye isminizi ekliyorum inşllah..dua ile... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gülnihal yada yeni nickiyle gökçen azra arkadaşımız meal gurubundan ayrıldı:)...takibinin devam edeceğinden eminiz... yoğunluğunuu,işlerinizi yoluna koyduğunuzda her daim bekleriz(:.Bütün emekleriniz için,hazırladığınız güzel sorular için, ebeden rabbim razı olsun..dua ilec*c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) listemizimizin son şeklini bir kaç güne kadar düzenlerim inşallah..küskün kardeşim sizin de isminizi ve surenizi aynı şekilde eklicem.. tatilden döner dönmez inşallah(:c* |
|
|
|
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) pazartesi günü ben konumu işleyecem inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) benim ne zaman... |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gökçen0421 : Mücadele suresi bilinmez : Mümtehine suresi FECR : Saff suresi Abdulmelik : Cuma suresi Medineweb :Münafikun suresi nurşen35 :Talak suresi Nesli_Nur :Tahrim suresi mihrinaz : Kalem suresi bilinmez hocam liste bu şekilde....medinewebin dediği gibi isterseniz siz işleyin bu hafta surenizi..cevap bekliyoruz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ben böyle yapmazdım,iş güç,sorunlar sıtres yoğunlukta idi, ondan oldu herhalde,neyse kusura bakmayın pazartesi günündan başlarım inşaAllah, |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) ArO*Nurşen hocam..verimli bir çalışmayla Talak Suresini bizlere sundunuz..pazartesi günü nesli nur Tahrim Suresini işleyecek nasipse..dua ile..... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) pazartesi günü Kalem Suresini işliyoruz nasipse.... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) yeni listeyide paylaşıcam sizlerle inşallah arkadaşlar...küçük bir değişiklkle listemiz gelecek inşallah... herkesin suresinin takibini yapması adına,tarih koyarak gurup üyesi ve ilgili suresini vereceğim..bu şekilde herkes tarihini telefonuna ajandasına not eder,unuttum haberim yoktu gibi sorunları ortadan kaldırırız diye düşündük açıkçası...ilgili tarihte paylaşımını yapamayan arkadaşımızı listenin sonuna alıcaz yine tarih vererek..bu şekilde devam edelim inşallah.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) 16 mart pazartesi gökçen- Teğabün Suresi 23 mart pazartesi bilinmez -Hakka Suresi 30 mart pazartesi fecr -Mearic Suresi 6 nisan pazartesi Abdülmelik -Cin Suresi 13 Nisan pazartesi Medineweb -Müzzemmil Suresi 20 nisan pazartesi nurşen -Müddessir Suresi 27 nisan pazartesi neslinur -Kıyamet Suresi 4 Mayıs pazartesi mihrinaz -İnsan Suresi listemizin son şekli böyle..tarihi uymayanlarında sırasını sonraya alarak değişiklik yapabiliriz..umarım faydalı olur..fiemanillah |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Arkadaşlar Allah tarafından çok ağır bir imtihan sürecindeyim bunun için belki uzun bir süre burda olamıyabilirim, anlayışla karşlayacağınızdanda eminim,şu an bile çok zor yazıyorum,sağlıcakla kalın... |
|
Allah'ü Teala sınavınızı kolaylaştırsın ve başarılı kılsın inşallah. Rabbim her daim yardımcınız olsun.. |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah cc yardimcin olsun kardesim bizim ser bildigimiz hayir hayir bildigimiz ser olabilir Rabbim insirah versin Her kolaylikta bir zorluk Her zorlukta bir kolaylik vardir Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim min hayr Amin |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Rabbim yardımcımız olsun hepimizin Rabbimizden başka hiçkimsemiz yok Allah yardımcınız olsun.. |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah cc razi olsun hepinizden ve hepimizden Ben sahsim adina konusayim cok duygulandim Herkesddn dua aldin bilinmez kardesim rabbimin rahmeti ve burada edilen dualar seni yalniz birakmayacak hepimiz gorunmez iplerle birbirimize bagliyiz bu baglardan biri koparsa duzen bozulur Allah yar ve yardımcın olsun |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bilinmez hocam bu hafta konusunu işleyemeyecek..Allah yardımcısı olsun..Fecr hocam sıralamaya bağlı kalıp,bu hafta işlemeyip,haftaya yine sizden devam edelim inşallah...Hakka suresini bir sonraki liste sıralamasında tekrar işleriz inşllah.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) 16 mart pazartesi gökçen- Teğabün Suresi 23 mart pazartesi bilinmez -Hakka Suresi 30 mart pazartesi fecr -Mearic Suresi 6 nisan pazartesi Abdülmelik -Cin Suresi 13 Nisan pazartesi Medineweb -Müzzemmil Suresi 20 nisan pazartesi nurşen -Müddessir Suresi 27 nisan pazartesi neslinur -Kıyamet Suresi 4 Mayıs pazartesi mihrinaz -İnsan Suresi |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Isterseniz bilinmez kardesimin yerine ben bakabilirim gelinceye kadar |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bilinmez hocamız,sıkıntılarını atlattığında ,guruptaki güzel çalışmalrına inşallah kaldığımız yerden devam ederiz.. |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) sizdende ArO*.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta dersmiz..Mearic suresi.... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Cin suresini işleyeceğiz ,bir sıkıntı olmazsa inşallah |
SAAT: 07:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.