![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
Hayırlı olsun |
|
yalnız değilsingülümseyen000 |
|
hsgldn İnan ki bende bilmeden cevap vermiştim. Daha sonra bu gruba katılırsam cevap verme hakkımın olduğunu öğrenince fırsatı kaçırmadım. Gerçekten bu derslerin sana, hayatın için büyük kazançlar sağlayacaktır. Hayırlı ve uğurlu olsun. |
|
Ben ve grup üyesi birçok arkadaş bu şekilde katıldık gruba galibagülümseyen000 Yani, yalnız degilsin ve bizdensin(: Alıntı:
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hayirli olsun kardesim hosgeldin |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) düşünceli000Hocalarım bende üye olmak istiyom, ne yapmak gerek ki? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Medineweb editörümüz görünce isminizi ekleyip surenizi verir inşaallah |
isminizi ekleyip surenizi veriyorum inş.bundan sonra sorulara katılabilirsiniz.hayırlı olsun :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) yeni listenin şu anki son hali şöyle Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Sorulati ne zamana hazirlamam gerekior ve kac soru hazirlamaliyim? |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Gökçen0421 Tevhid Hoşgeldiniz sureleriniz hayırlı olsun |
Alıntı:
|
bu pazartesi sıra benim mi?. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun..anlaşılan benimkine daha çok var;) sabırla bekliycem şimdiden heyecanlandım valla....Selametle kalın inş... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Aslında yeni üyelere öncelik verilse daha güzel olur. Heyecanları yeni iken güzel sorular hazırlarlar. Öneri olarak ben sıramı yenilerden birine devredebilirim. Yine de kararı Medineweb yöneticimiz versinler |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bu yeni üye ben olmak isterim hocam ..çok iyisiniz Allah razı olsun |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Yöneticiler de kabul ederse Saffat suresini devredebilirim |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Medineweb hocam merhametlidir verir sanırım...dört gözle bekleyrum |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Yani ben şimdi Saffat suresini haftaya mı hazırlıycam hocam? |
Şöyle ki; şura suresi GULNİHAL2 yani benim Casiye de eski ben , yani nihal80(: Bilginize |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Sebe suresini pazartesiye hazir mi etmem gerekiyor |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevhid ve gökçen hayırlı olsun.inş faydasını çok göreceksiniz... Baş editör geldiğinde kimin ne zaman hangi süreye başlayacağını gereken bilgiyi verecektir.. |
Sağolun hocam Allah razı olsun ... :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Yeni kkatilan kardeslerim hayifli olsun hosgeldiniz |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Tamamdır hocam...ikinci Pazartesi bende ,,, yalnız zor sorarım canlar, haberiniz olsun...;) |
Alıntı:
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) evet kardeşim önümüzdeki pazartesi günü açarsınız konunuzu inş.[/QUOTE] Tamam insallah. |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevhid kardeşim bugün konunuzu açacaktınız... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hocam kusura bakmayın ama teyzemler büyük bir kaza atlattılar hocam onların yanındaydık hep....tekrar özürdileri, inşallah yarına hazırladığımız soruları eklerim Selametle... |
Geçmiş olsun, inşallah durumları iyidir. |
SAAT: 07:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.