![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
|
Bir gün önce tekrar bildirirsen bütün hocaları da haberdar etmiş olursun. Ben teşekkür ediyorum. Selametle inşallah c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Ahkaf suresini işledik bu hafta...benden sonraki arkadaşım sunumunu yapabilir..selametle.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) güzel bir konu olmuş emeği gecenlere çok teşekkürler.Allah razı olsun :) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hayırlı akşamlar arkadaşlar yarin inşallah Muhammed süresiyle ilgili soruları eklemeye çalışacağım. Calistigimicin aksama doğru ekleyecegim sorun olmaz insallahc* |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta fetih suresini işliyoruz değilmi.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) vizeler öğrencilerin sınavı teog derken biraz ihmal ettim konuyu :(( bugün yeni sureye başlamamız lazımdı arkadaşlar..tevhid_ kardeşim sıra sizdeydi |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) tevhid kardeşimizden ses seda yok.hafta içerisinde gelmez bir bilgi vermezse sıradaki arkadaşla devam edelim diyorum..tevhid den sonraki kardeşimiz bilinmez kardeşimiz kaf suresi..hocam siz hazırlıklı olun pazartesi için lütfen |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Pazartesiden kaf süresine mi başlamam lazım... |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) akşama inşaAllah paylaşırım... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) haftaya işleyeceğiz sıradaki sureyi galiba |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) pazartesi günü,gülnihal arkadaşımız Kamer Suresinden devam edecek inşallah.. |
katılımlarınızla kamer suresini öğreneceğiz inşallah |
|
rabbimin hikmetinden sual olunmaz(: vardır bir bildiğielhm demek ki şu anda; önce benim sonra da forum genelinin bu sureyi öğrenmeye ihtiyacımız var hakkımızda hayırlısıc* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) vaktim kısıtlı olmasaydı, kamer suresi ile ilgili çalışma yapardım hemen:( şu anda bir yandan da canlı ders izliyorum rabbim hayırlısını versin |
Alıntı:
kuranın her ayetine ihtiyacımız olduğunu gözönüne alırsak,sıkıntı yok demektir.. Kasas suresinden devam ederiz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gökçen0421 Muhammed tevhid_ fetih bilinmez kaf FECRzariyat Abdulmeliktur Medineweb necm GÜLNİHAL2 kamer nurşen35 rahman Nesli_Nur vakıa mihrinaz hadid bu hafta Nurşen hocam da sıra inşallahc* |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) haftaya Vakıa suresini ben işlicem inşallah..nesli nur müsait değilmiş.lütfen dualarınızı eksik etmeyin..çok zor şartlar altında görevyapıyor( kkö)ilitam..çatışmalr,arbedeler,olaylar bir türlü durulmuyor oralarda..hergün vedalaşıp çıkıyorum evden diyoruzgn ikinci dönem yoğunluğu azalıyormuş,inşallah devam edecek. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) meaal-tefsir dersimize iştirak edecek yeni üyelerimizide bekliyoruz inşallah(: guruptaki üyelerimizde surelere katılım yapabilirlerse daha güzel olur..yeni listemizide düzenlerim inşallah.. katılım yapamayacağmı diyenler varsa lütfen belirtsin şimdiden..ona göre liste oluşturayım |
diyarbakır da mıydı nesli nur? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) mihrinaz ablacım final dönüşü gruba dahil olacam tekrar inş. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) [B]arkadaşlar,bu hafta neslinurun yerine vakıa suresini işlemeyi istiyordum ..ilitam finlleri,anne babamın umre dönüşü derken..baya yoğungeçiyor bu hafta..affınıza sığınıyorum..inşallah kendi suremle devam ederizc* |
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) mihrinaz hocam bu hafta yeni surelerimizi belirler misiniz? merakla bekliyorum... |
allah kolaylık versin ilitam zorrrrr ve gerçekten büyük sorumluluk... |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gökçen0421 Muhammed tevhid_ fetih bilinmez kaf FECRzariyat Abdulmeliktur Medineweb necm GÜLNİHAL2 kamer nurşen35 rahman Nesli_Nur vakıa mihrinaz hadid arkadaşlar,listeyi tekrar oluşturuyorum..listeden isminin çıkması gereken varsa söyleyin..ona göre yeni listeyi hazırlicam..yoksa aynı sıralamayla devam edicez inşallah.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gökçen0421 : Mücadele suresi bilinmez : Mümtehine suresi FECR : Saff suresi Abdulmelik : Cuma suresi Medineweb :Münafikun suresi nurşen35 :Talak suresi Nesli_Nur :Tahrim suresi mihrinaz : Kalem suresi yeni listemiz bu şekilde ...hayırlı olsunc* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta Hadid suresini işliyoruz inşallh |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Hadi Allah kolaylık versin... |
|
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) gökçen0421 : Mücadele suresi Bu hafta işleyeceğimiz sure MÜcadele suresi..Bekliyoruz gökçen kardeşimc* |
|
SAAT: 07:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.