![]() |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Alıntı:
rabbim şifa versin |
Alıntı:
|
Tekrar geçmiş olsun. Rabbim şifa versin, hayırlı haberler almışsınız çok şükür. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) sad süresi ile ilgili soruları akşama doğru paylaşırım inşaAllah... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Allah'ın kulu üyemiz kendi isteğiyle gruptan ayrılmıştır..sondan ikinci sıradaydı ablamız suresini nesli nur kardeşimize verdim |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) arkadaşlar haftaya benim sıram ama haftaya kpss sınavının son günleri ve sınava hazırlanıyorum..benimle yer değiştirecek varsa yer değişelim yoksa bir hafta müsade istiyecem sizlerden..sınavdan sonra işleyeyim konumu |
Hocam , sınavdan sonra başlanılması benim için de uygundur..... |
bir hafta ara verilmesi sorun olmaz bence çoğumuz için sınav haftası olacak çünkü |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) mihrinaz abla suren fetih suresi :):) |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :)
|
|
İnşallah en kısa zamanda görüşmek üzere mihrinaz, çabuk gel bekletme artık bizi....mahcup000 |
|
ama listenin son şekli bu değil kidüşünceli000 |
hâlâ; şûra ve casiye yani ikisi birden benim görünüyoruzgn malum ben tek kişiyim! |
|
Neden ayrıldın gruptan anlamıyorum ki! Ölünceye kadar öğreneceğimiz çok şey var, Şimdi kendin için, daha sonra da, Başkalarına öğreteceğin bu kıymetli, derslerden Mahrum kalma derim, bu benim fikrim, karar senin....c* |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) İkinizdende özür dilerim ablalarım yanlış listeyi aldım.düzeltecem en kısa zamanda inş |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) listeyi düzelttim Alıntı:
|
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bu hafta medineweb le fussilet suresini işliyoruz değilmidüşünceli000 |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Evet dersim bitsin eve döneyim konumu açacam inşallah |
|
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) selamun aleyküm bayram öğretmenlik haftaya dhbt... haftaya sınavın son haftası olacak daha yoğun olacağım o yüzden bu hafta desteğinizle sure çalışmamızı yapalım inşallah birazdan konuyu açacağım kısmetse Allah a emanet olun |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bu hafta Tuba'nın konusunu açması gerekiyor. Fakat Tuba uzun zamandır siteye giriş yapmamış. Tuba'dan sonraki görev sırası benim. Tuba Pazartesi (bugün) konusunu açmaz ise bana bu hafta müsade eder misiniz? Sınav haftası olduğu için, çoğu grup üyeleri de katılımda bulunamıyor. Dhbt sınavından sonra konumu açmak istiyorum, sizin içinde uygunsa memnun olurum.. |
benim için uygundur arkadaşım..birde medineweb görsün..onun ne dediği önemli tabi |
ArO* mihrinaz ben de diğer üyelerimizin yorumlarını da bekliyorum. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Olur Nurşen abla hatta daha iyi olur.benim bu hafta yoğunluğum var katılamam zaten |
ArO* Teşekkür ederim. Dhbt sınavından sonra Duhan suresiyle devam ederiz, nasip olursa... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Medineweb Editörüm , Meal grubu için yeni bir liste yapar mısınız? Nesli-Nur ve mihrinaz 'dan sonra şuanki listemiz bitiyor.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Bugün Tefsir çalışması olması gerekiyor. Nesli_Nur'da sıra , acaba sırasının kendiğini biliyor mu? |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Yeni listeyi akşam hazırlarım inş. Biraz daha bekleyelim belki müsait değildir daha neslinur kardeşimiz |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) Sıranın bnde olduğunu bilmiyordum bu gece açacağım konuyu inşallah casiye süresi ni Çok sağol mihrinaz abla haber verdiğin için |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) bir sonraki listemiz: gökçen0421 Muhammed tevhid_ fetih bilinmez kaf FECRzariyat Abdulmeliktur Medineweb necm GÜLNİHAL2 kamer nurşen35 rahman Nesli_Nur vakıa mihrinaz hadid eksik kalmadı sanırım ama ismini listeye eklemediğim varsa belirtsin lütfen |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) neslinur sureni işlemeye devam edecekmisin.düşünceli000.ona göre pazartesi günü ben konumu açayım..devam edeceksek ona göre hareket edeyim inşallah..bilgilendirirsen iyi olurevet000... |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) yarın nasip olursa Ahkaf suresinden devam ediyoruz arkadaşlar... görüşmek üzere.. |
Cevap: Medineweb Üyeleri Sorularla Sureleri tanıyor :) hayırlı akşamlar. benim sıram haftaya mı oluyor acaba?düşünceli000 |
Sıralamaya göre , bu hafta mihrinaz hoca suresini bitirirse haftaya Pazartesi senin sıran gökçen0421 kolay gelsin. c* |
SAAT: 07:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.