![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Buyrun siz sorun aklımda yok benim ... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hz. Peygamber -sallâllâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz Hz. Hatice’nin R.A. vefatından sonra kiminle evlebmiştir ? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hz. seleme r.a. mı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Abdişemsoğullar kabilesinden, yaşlı ve dul bir hanım olan SEVDE (r.anha) ile evlenmiştir. Sevde’den R.A. sonra Peygamberimiz kendisiyle evlenmiştir. Babası Hz. Ebubekir (r.a.) dır. Fıkıhta, ilimde, tıpta, şiir’de ve etkili hitabette ondan daha ileride bir kadın görülmemiştir. Ramazan ve Kurban bayramları hariç tüm yılı oruçlu olarak geçiren, hicri 58 yılında, Ramazan ayında 68 vefat eden bu hanımı tanıyor musunuz ? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hiç tanımaz olur muyuz !!! anneler annesi, sevgililer sevgilisi Hz. Aişe radiAllah u anha... ___________________________ İçten gelmek ve Allah için olmak şartıyla insanların her fırsatta birbirlerine "Seni seviyorum" demesini 14 asır önce kim tavsiye etmiştir ? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ama benim gitmem lazım ezan vakti geliyo haırlık yapmam lazım. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Efendiler Efendisi (allahumme salli ala seyyidine muhammed) Habibullah .Hz .MUHAMMET |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Editorum burdamısınız...Bakın gidiyom :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
Alıntı:
[B][I]çok özür dilerim sizden... gerçekten görmedim... cevabınız içinde teşekkür ederim kardeşm.. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Önemli değil Editörum ..Özür dilenecek bir şey yok.İnsan yanlız kalınca kötü oluyor.. selam ve dua ile |
SAAT: 05:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.