![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
Hz.osman mı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yok diğil editörüm. Hz. Ebu Bekir zamanında Zeyd b. Sabit tarafından Mushaf haline getirildi. öteki sorunun cevabını merak ediyorum |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hz. Ebubekir zamnında diyebiliorum.. _____________________ Hangi sünneti yerine getirmek hangi farzı yerine getirmekten daha fazla sevap kazandırıcıdır? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hz osman değil,hz ebubekir dağınık olan sayfaları,deve kemiklerine yazılmış ,ağaç kabuklarına yazılmış kuran ayetlerini zeyd bin sabit başkanlığında bir heyet kurarak iki kapak arasına getirdi(diye biliyorum ben) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Nûr editörüm tamam doğru biliyorsun ben cevap yazmıştım öteki sorunun cevabı kaldı cevpalanmadı o merak ediyorum o soruyu |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yahu hızlarınıza yetişilmiyor:)mimnun ben de merak ettim ya ipucu isteriz[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun ipucu ver cevabı bilmiyoruz :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... [CENTER] Alıntı:
selamı yaymak olabilir mi ? vermek sünnet almak farzdır ama efendimiz selamı ilk önce veren daha üstündür buyurur... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tebrikler maşuk :) haydi sor sor :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Evet maşuk hocaya katılıyorum. Aloo mim_nun nerdesin? El cevp |
SAAT: 03:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.