|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 "6 bos " dedigin sozel mantik degilse olur ilitam insallah Sozel mantik sorularini cogu insan yapamiyor o yuzden bu sorulari dogru cvpliyor olmak Bircok kisiyi geride brakmak demek... Hakkinda hayirlisi olsun | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a arkadaşlar sinavimiz geçti hepimize çok geçmiş olsun..insallh hepimiz hayirlisi ile güzel puanlar alıp yerlesiriz ilitama | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sınav çalışamadığım için biraz zor geçti. 2012 ve 2013 sözel sorularını çözerek girdim.  Normalde 1 dk da 1 soru çözerim Türkçe de. Ama bu sınavda 60 soruyu 120 dk da ancak bitirdim. Sayısal a 20 dk kaldı :(. 14 -15 soru ancak yapabildim :( puanlar yükseldiği için tahminde yapamıyorum. İstanbul zor ama nasip. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Diğer giren arkadaşlarım içinde şunu diyeyim: Kazansanız da kazanamasanız da istediğiniz yer gelse gelmesede "hayır vuku bulandadır" desturunu unutmayın. Elazığ ilitam ile istanbul, ankara ilitam ile dicle arasında çok farklar var. Hoca, müfredat, şehir, arkadaşlar vs. Nere gelirse hakkımızda hayırlısı olsun... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Geçmiş olsun arkadaşlar bende dgsden çıktım inşallah hayırlısıyla gönlümüze göre olur | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 ömrümüz sınav sonuçlarını merakla geçiyor. Rabbim asıl imtihanın kaygısını almasın içimizden... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü arkadaşlar hepiniz için hayırlısı olsun inşallah başarılı olursunuz:):) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bu arada sınava girmedim ama sınav yerininde nöbet tuttum sınav süresi bitmeden çok az kişi çıktı ancak süre bitiminde herkes çıkabildi.. sordum yetiştiremedik dediler..kimi sözele zor kimi sayısala zor dedi ben baktım sorulara sanki bana göre sayısal geçen seneye göre kolay gibi geldi sözelde süre sıkıntısı yaşamayanların rahat sayısal birkaç soru çözebileceğini düşünüyorum kısaca pratiği olan bu sınavı kesin kazanır:) | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Forumdan kaç kişi dgsye girdi bu sene acaba? Az yorum var sanırım pek giren olmadı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ademsevda sen girmedinmi sınava | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü mihrinaz kod hatası yüzünden ben sıfırlı öğrenci olduğumdan geçmem imkansız diye başvurmadım hemde çok emindim kaldığıma maalesef geçtim kalsam üzülmeyecektim:)ne diyeyim nasip... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü matematikte baktım da soruya 2 pi r kare li bir soru vardı ben 8 yapardım (işlem hatası)ama cevap 10 bencede şaşırtmalı sorular çok sorulmuş... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü yaş sorusunu yaptınız mı arkadaşlar? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ben yaş problemine 24 diyorum başka cevap olamaz:) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sorulara sınava girmeden nerden bakıyorsun sevda? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü netten dgs  soru ve cevaplar diye arattırdım birde sınavdan çıkanlardan soruları almıştım... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sınav günü  sabahı başağrısı sınav sonrası başağrısı .....Allah yardımcınız olsun arkadaşlar benim bile başım ağrıdı... | 
| 
 Paragraflar çok oyaladı beni..Nasip değilmiş uzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bende girdim sınava çok fena şekilde stres yaptım snav sonuna kadar ellerim titredi diyebilirim zaman bana çok dar geldi denemelerde böyle olmuyordu çok iyi netler yapıyordum mantık sorularınıda gayet iyi çözüyorum fakat sınavda çok zorlandım hepsini yaptım ama emin olamadım.allah hayırlısını versin inşallah hakkımızda bu arada mantık sorularının cevaplarını bilen varsa söyleyebilir mi lütfen | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Rukal; ben liesede sayısal mezunuyum. Ve asıl bölümüm ea. Matematik e vakit olsa çok daha yapardım. Bana kpss den kolay geldi mat soruları. hatırldığım. Bir kesir sorusu var cevabı 0.6 olan. Bir üslü sayı vardı. Aydaki haftasonu tatilleri sorusu vardı, cevabı 13 dü. Kendime göre bildiğim sorulara atlayarak çözdüm. Mesela 4+5+6.....n sorusu vardı. Cevabı 10 du. Şuan aklıma gelenler. Tam yaş sorusuna bakıyordum süre bitti :(( parağraflar çok uzun ve sorular çok zor hazırlanmış. Hemen hemen soruların %80 ninde 2 şık arasında kaldım. çok ince detay sorular vardı şaşırtmalı. Hele klimasız 41 derece sıcakta sınıfta çok zordu. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü s.a arkadaşlar ben de zamanı yetiştiremeyenlerdenim mantık sorularına bakamadım matematik de yaparım diye düşünüyordum ona da zaman yetmedi 47 tane yaptım bıraktım bilmediklerimi boş bıraktım sizce ilitam gelir mi istanbul benim icin hayal oldu tabi ama hep söylüyoruz hakkımıza hayırlısı neyse o olsun ;) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü durum kötü mü sizce ilitam gelebilir mi ? diyarbakır düşünüyorum gelirse hayırlıysa inşaAllah. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ne kadar anlatırsak anlatalım..sınav öncesi aman şöyle yapın desekte bile..o anda herşey sıfırlanıyor insan beyninde..aman zamana dikkat diyoruz..sınav anında sanki hiç böyle bişeyden haberimiz yokmuş gibi oluyor..soruların uzun ve konsantrasyon istediğinden bahsetsek bile..herşey o anda netleşiyor..geçen yılın türkçe sorularınında uzun ve zor olduğundan bahsetmiştik.iki şık arasında çok kalınacak sorulardı..ve aynen sizin gibi kimse yaptığından emin olamadı..doğru hangisi diye..diploma notlarınızda devreye gireceği için hiç belli olmaz..bir bakmışsınız istediğiniz yerdesiniz:):)üzmeyin şimdiden kendinizi.. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ademsevda sınava girmeyişine çok üzüldüm..maşallah okul bahćesinde sınav nabzı tutmuşsun...hemde bu sıcakta.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Puanların yükseleceğini nerden biliyorsunuz peki:( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ya genelde herkesin istediği gibi geçmemiş sınavı bu puanlar nasıl yükseliyor peki inşaAllah yükselmez de biz de yerleşebiliriz hayrlısı inşAllah | 
| 
 diploma notum 71 ya inşaAllah yaptıklarım doğruysa gelebilir belki hayırlıysa inş umudumu kaybetmedim kısmetse nasipse istiyorum hayırlısı :):) | 
| 
 inşaAllah yükselmez :( | 
| 
 kesinlikle hayırlısı.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Puanlar mecburen yükselecek. Hemen hemen her ilitamda 90 ar kişi kontenjan indi. Ben istanbul ilitam 280 d bakır ilitam 260 dan aşağı beklemiyorum ama umarım yükselmez. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Geçmiş olsun arkadaşlar. Geçen yıl tek ders sinavını geçemeyince aldığım 270 puan boşa gitse de bu yıl için umudum var galiba sanırsam  Diploma notum kaç onu bilmiyorum nerden öğreniliyor ? 52 sözel 25 sayısal yaptım bakalım kaç yanlış çıkacak? Ama sınav geçen yıla göre daha zor geldi bana. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kontenjan azaldı mı anlamadım.ben herhangi bir şehire örgünede gidebilirim eşimle beraber örgünlerde mi yükselir | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Aklınıza gelen sorular varsa onlarıda paylaşabilirsiniz aslında..mantık sorularını hatırlayan varmı hiç.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü necibe; eğitim kalitesi artsın diyerek ilitam ların kontenjanı azaltıldı. örgünlerde bir değişiklik olmaz. o konuda rahat ol. mihrinaz; mantık sorusu iki çeşitti 1 soru içinde 3 soru diğerinde 4 soru toplam 7 soru vardı. 3 soruluk olanı anlamadım pek emin değilim. haftaiçi 5 gün ropörtaj yapan 4 kişinin röportaj sırasında giydiği 4 renk ceketle ilgiliydi bana biraz zor geldi. diğer 4 soruluk mantık sorusunda ise bisikletle tur atan 4 kişinin A B C D E F G H toplam 8 durak üzerindeki hareketlerinin detayı sorulmuştu. son sorusunu hatırlıyorum. tüm bisikletçiler B durağına mutlaka uğramıştır. kesinlikle uğradıkları diğer durak E durağıydı. Yani ben onu yaptım. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bende E durağı yaptım mantık sorularında zorlandım bende İlk mantık sorusunun cvpları bende şöyle Kaan D durağında inmiştir (emin degilim isimlerden gerci) Herkesin ugradigi durak E duragı Diger soruyu hatırlayamadım 2.mantık sorularının cvbı Yalnız p.tesi günü kemalle röportaj yapmıs olabilir 2.soruda Kesinlikle doğru olan cvbı istiyordu pers gri ceket giymistir dedim Son soru Yine hatırlamıyorum | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Geçen Yıl ilitama yerleşenlere bir sorum olacak: şimdi yerleştirme işlemlerinde önemli olan puan değil sıralamadır. o sene sınav zordur kolaydır puan değişir ama sıralamaya göre yerleşirsiniz. geçen yıl ki taban puanları mevcut ama yerleşme sıralaması göremedim ben. örneğin İstanbul ilitam geçen yıl en son 272 puanla almış. ama bu sene kontenjanı düştü sınav sözelcilere göre zor yada kolay geçmiş de olabilir. ben 270 yada 275 alsam sıralamada girip giremeyeceğimi nasıl görebilirim. ilitamların taban puan gibi taban sıralaması da var mı? yoksa puan ve sıralamasını hatırlayanlar yazarsa sevinirim. | 
| SAAT: 04:18 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.