|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sonuclardan haber var mi arkadaslar ne zaman aciklanacakmis? Bizim univ. Ders kayitlari 7 eylul p.tesi basladi ve bu cuma yani 11 eylul de bitiyor İnonu kazanan olursa yardimci olabilirim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sonuclardan haber var mi arkadaslar ne zaman aciklanacakmis? Bizim univ. Ders kayitlari 7 eylul p.tesi basladi ve bu cuma yani 11 eylul de bitiyor İnonu kazanan olursa yardimci olabilirim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Yaa heyecanla sonuçları bekliyoruz ama henüz açıklanmadı :(( ya niye bu kadar gecikti :(( tabi herşeyin hayirlisi | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü lalü aşk kaç gün oldu tercihler biteli | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü gökçen azra bizimki kayıt yenileme yeni kayıt zamanını sonuçlar açıklanınca ösym belirliyor | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 umarım halledebilirler..şu guruplar olmasa benimde dünyadan haberim olmayacak.hemencik paylaşıyorlar haberleride iyi oluyor.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Mehmet akif 4 eylül de bitmişti tercihler :( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü daha kaç gün oldu acele ediyorsunuz :) bu cumaya büyük ihtimal açıklarlar | 
| 
 Alıntı: 
 sağolsunlar ayın 4 ünde açıkladılar cuma günü 7-11 tarihleri arasında diyeuzgn geriye dönük borç çıkardılar 311 tl, 31 ağustos ta ödedik bir de zam yaptılar harç ücreti 508 ken 663,5 oldu 5-10 gün içinde yaklaşık 1000 tl ödeme yaptıkağlayan000 yani ilitam okuyorsanız üvey evlat muamelesi görüyorsunuz birçok ilitam da durum bu malesefkimseye-söyleme000kimseye-söyleme000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bizde sivas 513.5 diye tercih yaptık 250 material ücreti ile 763.5 tl oldu bizden 100 lira az veriyorsunuz gökçen:) | 
| 
 biz 3. sınıfı bitirdik bu yıl oldu harç değişikliğihayır000 | 
| 
 Hele diplomalarınizdaki ifade hepten ayrimcılık.bizde üvey evlat muamelesi gorürüz sandik.fakat hocalarımızdan hic böyle bir ayrımcılik hissetmedik bugüne kadar..sıkıntılarımız her ikitamda olduğu gibi teknik sorunlar..inşallah olumlu sonuç alırsıniz..duacıyız | 
| 
 herşeyde vardır bir hayır diyerek devam ediyoruz bakalım allah a havale ettik.... hocalarımız gerçekten çok kaliteli, bilgileri takdire şayan... ama sistemuzgn içler acısı her an sinir katsayıları yükseliyor insanınağlayan000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a arkadaşlar dgs yerleştirmeleri açıklandı. Hamdolsun ilk tercihim olan erzurum ataturk Üniv.ilitamina yarlestim.sizde sonuçlar nasıl? | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Amin  Allah razı olsun :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bende ilk tercihim İstanbul ilitama yerleştim , hayırlı olur inşallah  ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 artık bir ilitamlı olarak aramıza hoşgeldiniz (: | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Nasipte varmış Sakarya ya yerleştim çok şükür  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Samsun ilitam.Beklediğimiz gibi.Mihrinaz kardeş artık yardımlarınızı bekleriz. | 
| 
 ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Çok şükür tek tercihim olan dokuzeylül oldu | 
| 
 Biz ilitam lilar univ. Lerin uvey evlatlari, aramiza hosgeldiniz dedim(: | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 Kontenjanlar dustu ama puanlarda degisiklik olmamis pek, hemen hremen gecen yilki puanlarla ayni.... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Başka dokuzeylül yok mu :( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Forumda tek sen varsın werty yenilerden kazanan oldu mu bilmem | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kazananları canı gönülden Tebrik ederim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bende sakarya ilitam kazandım ilk tercihimdi | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Allah razı olsun herkesten. Rabbim hayırlısıyla bitirmeyi nasip eder inşallah | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü benımde ankara yok mu hic | 
| 
 Bitirne sureci uzuuuuuun ve meşakkatli oluyor Tecrube ile sabit7638jk4 | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Tercihlerde  yerleşenleri  tebrik  ediyorum    hayırlı  ve  uğurlu  olsun. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sa. herkese hayırlı olsun benimde 2.tercihim erzurum geldi..Erzurum varöı aramızda?birde kayıtlar nezaman? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nurşen sen ne yaptın | 
| 
 mehmet akif ben tercih yapmadım. Kış sezonu yoğun geçecek. Bu sene olmasa daha iyi olur diye düşündüm. Belki seneye nasip olursa.... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Slm elisra hayirli olsun.bende erzurum ilitama yerleştim. Facedeki atauzem gruplarına katil istersen orada tüm bilgiler mevcut. Ve sorularına cvp bulabiliyirsun. Eymen talha editorumuzde gorunce bize yardımcı olacaktır inşallah. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Hepinize hayirli olsun arkadaslar..ben de ilk tercih ankaraya yerlestim..Allah yardimcimiz olsun.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü lalu ask Erzurum ata.kazanan birini bulmak mutlu etti,rabbim herkese kolaylık versin ins. | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.