|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 4+5+.. sorusu hariç diğerlerini bende aynı yaptım.. Ve evet bende o kolay yaş problemi sorusunu yapmak üzereyken kağıdımı önümden aldılar sopa000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sonuçlar bir hafta içinde açıklanacakmış İnşaAllah hayırlı olur hepimiz için | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Nerden öğrendiniz 1 haftada açıklanacağını acaba "fedra " | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Rukal alemsin yahu. Bir an kendimi korku filmi seyrediyor gibi hissettim. Kalemi boğaza saplayıp aşağı atmak aman Allahım :)) sizlerden korkulur. İyi ki ilahiyat okuyorsunuz :)) Ben sınav sonucundan ziyade sıralamayı merak ediyorum. Geçen yılın yerleşme sıralamasını bilen yok mudur :(( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sıralamaları açıklamıyorlar puana göre tercih yapıyoruz ben öyle biliyorum | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Beklemekk beklemek.. İnşallah hayırlı güzel neticeler alırız bu beklemelerin sonunda.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaslar sorular ve cevaplar açıklanmış bakabilirsiniz | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ben baktım 53 doğru 7 yanlışım var emin olamadıklarıma yanlıl dedim ama en fazla galiba 8 yanlışım çıkar hesaplamama göre 286 küsür puan yapıyor sizce marmara örgüne girebilir miyim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nerede açıklanmış yahu ben bulamadım :( saf saf bekliyorum valla | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Maşallah tebrikler necibe :) dip notun kaçtı? Bende ilk kez dgsye girdim daha önce giren tecrubeli arkadaşlar sanırım tahminde bulunabilirler | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Musab27 osymde aday işlemlerine giriş yapınca görebilirsin | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Herkes tatilde mi ki burası çok hareketsiz :/ sonuçlar açıklanınca birde tercih zamanı yoğunlaşır iletiler sanırım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Valla 2 gündür her 5 dk da bir kontrol ediyordum ÖSYM sitesini. dün gece de baktım. hiç aklıma gelmedi ais ten soruları yayınlayacakları. resmen işkence yapmışlar. tek tek soruları tıklayıp kontrol ettim.  Sözel de 47 emin olduğum 10 muallakta kalıp hatırlamadığım ve 3 yanlışım var. sayısal da 10 doğru 4 yanlışım var yani tahminen yaklaşık sözel 50 sayısal 9 diploma :61 ve hala İstanbul gelir mi emin değilim?acaba puanlar ne kadar yükselecek. :( ha muallakta olduklarımın hepsi yanlışsa. 45 sözel 9 sayısal gelir. Rabbim neresi hayırlıysa orayı nasip etsin... İnşallah tüm arkadaşlar diledikleri yere yerleşir. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü s.a arkadaşlar çok geçmiş olsun hepimize :) sözelde 52 sorudan bi yanlış ikisi muallakta..merdiven sorusunu boş bıraktım sadece çok kararsız kalmıştım onda iyi ki işaretlememişimskr ve sözel mantıkmahcup000 hiçbirini yapamadım bilmiyorum beynim durdu heralduzgn matamatikten de 3 soru yaptım 3 netim var gülümseyen000gülümseyen000gülümseyen000 bakalım ne olacak hayırlsı... | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Diploma notumm 3 küsürdü öbp 63.200 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dgs 230 puanla ilitam gelir mi yardımcı olur musunuz cevap bekliyorum mahcup000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Büşra umudunu kırmak istemem ama ben bu sene 260 ın altına ilitam olacağını sanmıyorum. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geçen yıl ki kontenjanlarda tüm ünilerde azalmaya gidildi. toplamda 911 kontenjan iptal edildi. yani geçen yıla nazaran sıralamada 911 kişi aşağı gelindi. en düşük d.bakır ilitam 251 puanla almış en son öğrenciyi. bu sene 255-260 puan altına ilitam zor görünüyor. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar benimde emin olamadiklarim var üzerinde çok düşündüğüm birkaç soruyu ne yaptigimi hatırlayamadım, hayırlısıyla bir an önce açıklasalar inşallah yaa.. cuma deniliyor ama bakalım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü İlitam mi örgün mü ne düşünüyorsunuz arkadaşlar | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Zeynepnm bende tatile başlayamadım maalesef, birkaç haftaya kadar hayırlısıyla inşallah bende tatil istiyorummm :) | 
| 
 ArO* cevapladığın için musab 27 tamamen umudumu kesmeli miyim ihtimal yokmudur ek yerleştirmeyle olur mu ki ?? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ben ilitamdan 5 tercih yapıcam. çalışan bir ev erkeği olarak :) 1 İstanbul 2 ankara 3 İnönü 4 elazığ 5 d.bakır hayırlısı neyse o gelsin inşallah. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ek yerleştirmeyle de mi olmaz bir ihtimal ? neyse söyleyin lütfen mahcup000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Büşra Rabbim senden de razı olsun.  hani sen 230 dersin daha yüksek gelir puanın inşAllah. belki genel ortalama sınavda zorlanmıştır puanlar düşer kontenjana rağmen vs ama gerçekçi olmak gerekirse. yerinde olsam bu seneyi hem dgs hem ilitam için hazırlığa ayırır ve hemen derslere çalışmaya başlardım. Türkçe ile ezber arapça Kuran vs... neyde eksiksem ona çalışırdım. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar Ankara ilitamin başka illerde sınav merkezi olması dışındaki avantaji nedir bilhassa İstanbul ilitamdan? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ankara ilitam mezunlarından edindiğim bilgi. her dönem ekstra 2 ders var. Arapçası biraz daha zor. ve Hocaları ehli sünnete biraz ters. sen yinede ankara yaz. ben İstanbul yazıcam :D | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ankara ilitam formasyon vermiyormuş bi de öyle mi? Bunu da şimdi okudum bi yerde. Ankara Bursada da sınav yaptığı için e bende Bursada olduğumdan mütevellit ilk tercihi Ankara düşündüm hep ama İstanbul aklımı çelmeye başladı :) puanım yeterli olursa bende İst yazabilirim ilk tercih :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Selamün aleyküm Allah yardım etsin | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Vealeykumselam amin sağol gün ışığı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sizce benim puanım kesin 286 falan gelirse marmara 2.öğretime yerleşir miyim 1.ögretim belki yükselir diye onu sormuyorum :( Bu arada büşra arkadaşım ben geçen sene girdim dgs ye pek çalışamamıştım evlilik telası falan 248 almıştım hiç bir yere yerleşemedim ek tercihte bile.inşallah senin puanın tahmininden daha yüksek gelir de kazanırsın.gelmezsede hayırlısı olsun. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü necibe ; Marmara ilahiyat geçen yıl 285 ile almış. ikinci öğretimi 275 yani o puanlara muhakkak yerleşirsin. çünkü hem sorular geçen yıla nazaran daha zordu diyorlar hem de kontenjanda bir değişiklik yok. olan biz ilitam düşünenlere oldu. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Necibe peki kaç doğru kaç yanlışın vardı ve diploma notun kaçtı geçen sene | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu geçen seneki sonucum eymen | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ay ya benimde hiç şansım yok o zaman şuan 34 kesin doğru      7 kesin yanlış     14 soruyu hatırlamıyorum  diploma notum 3.06 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kazanamıyorsak gerçekten rabbimizin bir bildiği vardır ben 2013 mezunuyum ve bu 3.girişim dgs ye ama hiç birinde bu kadar kararlı ve azimli değildim ve ne istediğimi bilmiyordum.bu seferkinde çok fazla olmasada düzenli ve kararla çalıştım belki bu sene rabbimin bana bir güzeliği vardır sonuçlardan göreceğiz.bu yüzden kimse üzülmesin eğer kazanamzsa bizim planımızın üstünde olan var unutmayalım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Hala açıklanmadı şu dgs | 
| SAAT: 04:18 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.