|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü hepimiz için hayırlısı olsun inşaAllah bu sene ilitam olsa bile kararsızım ben hayırlısı olsun Rabbimiz bizi bizden iyi tanıyor ben kpss dhbt ye de girmedim daha diğer bölümden alttan derslerim de var ilitam gelmezse bu sene hiç üzülmem hakkımızda hayırlısı hepimiz için. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü forum niye sessiz herkes tatile mi gitti :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Allah razı olsun fedra nasıl alt bölümden derslerin var anlamadım. kaç net geldi puanın kaç merak ettim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü puanımı hiç söylemiym bu konuda konuşmak istemiyorum :) seneye inşaAllah hayırlısı diyarbakır gelse de istemiyorum bu sene. istanbul ilitama taktım hayırlıysa inş ilahiyat bölümünde değil alttan derslerim musab27 kardes nurşen abla sen ne yaptın ? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Puanin eklenmis hali buysaa bi bu sinava niye girdik !!  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü uzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Fedra anlamadım valla. İlahiyat değilse neyden alt derslerin var. Puanın kaç söyle ki belki bir fikrimiz olur. İstişarede bereket vardır. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 türkiyedeki eğitim sistemi maalesef ... | 
| 
 valla musab kardeş ben de anlamıyorum ama bu sene ilitam istemiyorum zaten hayırlısı da bu kesinlikle anladım hepimiz için hayırlı olur inşaAllah evet000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Mihrinaz hocam ne kadar yapıcı yaklaşmissiniz olaya içim rahatladı :) çalışmadan emek vermeden olmaz elbet. İnşallah basaranlardan oluruz hayırlısıyla. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Herkese geçmiş olsun İnşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.c* Özlem abla seneye tekrar mı hazırlanacaksın İstanbul olması için | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Peki öyle olsun. Hayırlısı. eymenn necibe nerde yahu. Merak ettim nere geliyor? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Mai hocam kusura bakmayin benim kafa karışıklığıma geldi şimdi anladım olayı.. hayırlı olsun puanınız sıralamanız gayet güzel, gönlünüzce olur inşallah yerleşme de. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü asilem kaçıncı kez girdiniz Fedra biz seneye deneyelim! | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü İlk girişim bu dgsye leyla kardeş. | 
| 
 Allah razı olsun esracım bu sene olmaması benim icin daha hayırlıydı zaten sınava da hazırlanamamıştım gerektiği gibi hem girmem gereken başka sınavlar var seneye bakalım hayırlısı acelemiz yok :) seninle birlikte gireriz belki esra c* | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sınav sonuçlarınız hayırlı olur inşallah ilitamda hepinizi görmeyi umuyorum inşallah ... | 
| 
 bu sene zor zaten leylaa hayırlısı inşAllah | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü asilem ve puanı yüksek arkadaşlar sınava nasıl hazırlandınız kaç soru çözdünüz elazığ ilitam düşük puanla alır olmaz mı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü tercihler nezamana kadar yapılacak arkadaşlar | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dgs sınavında anladığım kadarıyla 60 soruda en az 35 çözmek gerekiyor.. | 
| 
 sevdacım sen neden girmedin sivas ilitam istiyordun hatırladığım kadarıyla | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kazananları  tebrik   ediyorum.   Kazanamayanlardan  olarak her  sene  sınav  var  tekrar  tekrar  denenir  hiç  sıkıntı  yapmayın.  :) | 
| 
 ben de sendenim nurşen ablacım seneye tekrar gireriz inşaAllah sıkıntı yok :) | 
| 
 Yok Sevda'cığım daha yüksek sayıda çözmen gerekir. Eğer 60 sorunun tamamını çözeceksen en az 48 doğru olacak gerisi yanlış olsa bile ancak kazanılacak puan gelir.. | 
| 
 İnşaallah ablacığım dert sıkıntı olmasın. Bu sene zaten bir yerlerde görevler bizi bekliyor. Öncelik vazifelerimizin hakkını verelim... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü fedra herşey nasip..ben sınav sonuçları açıklanmadığından dolayı kaldım diye dgs başvurusunu yapmamıştım derslerden geçincede başvuru tarihi geçmişti ... senin de sınavın hayırlısı olsun eğer yerleşemesende deneyim olur yani hiç belli olmaz bu işler nasip varsa... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ben kpss de 26 soruda 13 doğru 13 yanlış yapmıştım bunda da 30 doğru 30 yanlış yapsam geçerim diye düşünüyordum... | 
| 
 aynen sevdacım biz seneye grubumuzla tekrar gireceğiz gibi gözüküyor :) hayırlısı belki nasip aynı yılda kazanırız | 
| 
 inşaAllah ablacım inşAllah hakkını verenlerden oluruz c* | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü hem kpss hem dhbt hem dgs üçü bir arada seneye işimiz zor gibi... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nurşen abla tercih yapacak mısın..sivasa kimse gelmez belki keneden dolayı... | 
| 
 kesinlikle ben ilk defa gireceğim kpss dhbt ye tecrübelerinle bizi aydınlatmanı bekleriz sevdacım :):) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü S.a arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun herkese Ben açıkcası üzüntümdenmgiripte bir şey yazamadım buraya çünkü hala şoktayım puanım bana göre inanılmaz düşük geldinsadece 7 yanlışım vardınyüzde 90 emindim hatta ekstra 10 yanlış olsun dedim kendi kendime nasıl hesaplandı cvplara nasıl bakıldı bilmiyorum ama puanım resmen 258 sıralamam 4 binlerde resmen yıkıldım istanbul örgün beklerken şuan hiç bir ilitama yerleşememek var.sizce hala umut var mı | 
| 
 | 
| 
 necibe neden üzülüyorsun kardeşim İstanbul olmazsa başka bir yer daha hayırlıdır. Yalnız yanlış cevap konusunda bende aynı şeyi düşünüyorum. Neredeyse doğrulardan kırpmışlar diyesim geliyor..:) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü kpss ve dhbt için ben ihtiyaç uzaktan eğitimi öneririm  .... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sa arkadaşlr benim dgs puanım258 sıralamam 4052 öbp ise 73 sorum ise öbpnı dgseye eklenmiş halimi yoksa bizmi eklicez | 
| 
 keneden bir öğrencimin annesi öldü...vaaden gelirse herşekilde bir sebep olacak elbet ama insan korkmadan da edemiyor...sivasın puanı bildiğim kadarıyla düşük ....not:yarın pikniğe gidiyorum :)paşabahçeye...buyrun gelin:) | 
| SAAT: 04:18 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.