|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Necibe 2013 de kaç puan almıştın | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bugün açıklanır diye çok umitliydim hayal kırıklığına ugradim :/ | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Hım anladım hayırlısı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Geçen yıl 6 günde yani bugün açıklanmış. heyecanla bekliyorum. umarım beklediğimizden iyi olur. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Umarım . Hafta sonu açıklanma ihtimali var mı ki | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Geçen yıl hafta sonu mu açıklanmış ki? Benim ümidim pztesiye kalmıştı , tabi hsonu açıklarlarsa sevinirim :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Evet... haftasonu sabah gece farketmiyor... geçen hafta sınavdan 6 gün sonra ctesi açıklanmış ama hala ses yok | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar bu forumda istanbul ilitamda okuyan kimler var kendilerine bisi sormam gerekiyor.. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sonuçlar açıklandı. umarım herkes dilediği yere girer... hepimize hayırlı olsun... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 251 puanla Ankara Üniversitesi ne yerleşme şansım yüzde kaç acaba  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kendi ili dışında ilitam okuyan arkadaşlar sınav zamanı nerde kalıyorsunuz? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü valla bu sene biraz ortalık karıştı arkadaşım. net bir şey söylemek imkansız. netteki puan hesaplama sitelerine göre 10 puan düşük gelmiş herkese. yani netlerinizi yazınca 260 geliyorsa 250 geldi. ilitamlarda kontenjanlar düşürüldü.  ümidini kırmak istemem ama 251 ile değil Ankara Dicle bile zor görünüyor bu sene. :( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü farklı şehirlerde ilitam okuyanlar genelde misafir evleri oluyor. otelde olabilir. yurtta yer oluyor mu onu bilmiyorum.  yahu foruma ne oldu? nerde bu millet. eymeen fedra Zeynep necibe? nedir durum ? inşAllah umduğunuzdan iyidir. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 32 say 39 soz 58 okul puaniyla 266 puan geldi. İns Ank olur. Olur mu ki acaba? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 281 puan 422sıralama çok şükür.. hayırlı olur hepimize inşallah | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 280 ile başarı sıralaması 457   Marmara, İstanbul olur mu? İkinci öğretimler dahil? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü puan 264 sıralama 2547.hesaplama.net geçen sene bire bir çıkarmıştı puanları ama bu sene 8-10 puan düşük | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü senin puan nasıl musab kardeşim | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dokuz eylül ilitam düşünen var mı? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Mai hocam siralamanizdan emin misiniz | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü İstanbuldan çok şikayet ediyor öğrencileri face gruplarında, ya İstanbul ya Ankara istiyorum inşallah nasipse ama bu şikayetler insanin aklını karıştırıyor.. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ghangisi şikayet etmiyorki guruplarda..çok takılmayın o yprumlara..çalışanın şikayet edecek bişeyi olmuyor..içinizi ferah tutun.siz yeterki kazanın..var gücünüzle derslere asılırsınız zaten.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 457 tekrar baktım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 270ile samsun ilitam düsünüyorum.gecen sene 255 ile kapatmıs ama bu sene kontj lar düştü gelirmi ki acep | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Slm arkadaşlar banada 257/geldi.İnsallh gireriz bir yere. Hakkımızda hayirlisi ne ise o olsun insallh.nasip de varsa olur :) | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Evet Mihrinaz abla.erzurumu düşünüyorum. ama birçok tercih yaoicam hangisi gelirse artık :) | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bende istanbul ilitam çok şükür Rabbime. hepimize hayırlı olsun. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü s.a arkadaşlar net sıkıntısından giremedim foruma tebrik ederim musab 27 kardeş istanbul ilitamı ben de istiyordum sana kısmet oldu ben beklemedeyim :) | 
| SAAT: 04:18 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.