|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 necibe üzülme kardesim bu sene bişey var ben de anlamadım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar hepinize tavsiyem puanları boşverin. Sıralamanıza bakın. Önemli olan genel sıralamanız. Kesinlikle ümitsiz olmayın.  Tercihlerinizi asla boş bırakmayın. Yani puan 258 de olsa istanbulu ankarayı yazın. ve sınav önceside söyledim. Hayır vuku bulandadır. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Herkes puanını niye yazmıyor merak ettim gerçekten | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 puanınız ne ise odur eklenecek başka bir puan olmayacak.. Hayırlı olsun. evet000 | 
| 
 Başın sağolsun Sevda'cığım. Sivas bu kadar keneden muzdarip mi.. Ne yazılışsa onu yaşarsın, puanımı kabul ederlerse Sivas'a gelmeme keneler bile engel olamaz Ağzı-Açık000 | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar benim 257/ile bir yer gelirmi Acep ? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Şuan teldeyim. Rahat yazamıyorum. Yarın sabah müsait olursam sıralamayla ilgili tercih için bir analiz yapıcam. Onu da incelersiniz. Hakkımızda hayırlısı iyi akşamlar herkese | 
| 
 yazılacak bir puan almadık da ondan :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Inşallah gelirsin abla sivasa... sivas da kiralar yüksek mahcup000en kötü ev 600 tl | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü 250 ile geçen sene yerleşenler olmuştu sanki yoksa yanlış mı hatırlıyorum acaba... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bu sene herkes aynı şeyi söylüyor fazla yanlış var ve puan eksik sanki dgs puan hesaplamalarında yüksek çıkıyor ama herkeste en az 10 puan eksik.peki sizce kazanabilir miyim ilitam:( | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü kübra anladığım kadarıyla  arkadaşlar puanın öneminin olmadığını sıralamanın önemli olduğunu belirttiler...inşallah yerleşirsin.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü maşallah darısı bize.. sınava girmeden önce ne yedin içtiniz acaba ... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çok kötü durum bence 286 beklerken gelen puan.sizce ilitam gelir mi | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Musab27 arkadaşım sizin de puanınız eksik bence gerçekten bu netle marmara örgüne girmeniz gerek | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bence sayısal da yapmak çok önemli gibi geldi bana ... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sınava girmeden önce çalışıp da kazanamayanlar nerde hata yapıyor acaba o kadar emek veriliyor yine sonuç hüsranuzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alemsin sevda ;) sen arapça çalıştırmadın diye hırs yapmıştım. şaka bir yana. Ben zaten ea cıyım. Gerekli önerileri sınav öncesi yazdım arkadaşlara. Sana gelecek sene için tavsiyem. En azından son 2 ay günlük soru çöz türkçeden. En az 200 soru. Ve sınavda sakin kal. Ben sadece 2013 ve 2012 çıkmış türkçe sorularını çözdüm. Ders hiç çalışmadım. Geçmiş tecrübemden faydalandım ama Rabbimden de istanbulu çok istedim. Kendine hedef seç ve çalış. Rabbim asla emekleri boşa çıkarmaz. | 
| 
 önemli de zaman yeterse.. ben denemelerde 20 tane sayısal 46 tane sözel yapmıştım ama zaman tutmadan çözüyordum (: sınav tam bir fiyasko oldu tabiri caizse matematik kolay soruyorlar yoksa | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü abi ailen ve senin için Rabbim hayırlısı neresi ise orayı nasip etsin inşallah...merak ettim  sınav öncesi hiç ders çalıştın mı uyku kaç saat uyudun bir de sınavda heyecan yaptın mı ve sınavda zor soru görünce moralin bozuldu mu birde zor soru gördüğünde soruyu çözmek için inat ettin mi? | 
| 
 ders çalışmadan sadece çıkmış soruları çözerek istanbul ilitam mşhl musab kardes bunun sırrı ne ya gercekten merak ettim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü fedra gerçekten zaman yetmemesi ve beklenilenden düşük almak çok moral bozucu ama üzülmek yok inşallah sağlık olsun... | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü belkide sırlar dünyasında gizlidir fedra:):) | 
| 
 ne anlamadım :) gülümseyen000 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü bizim bilmediğimiz ne biliyorsun musab kardeş ya da yapmadığımız ne yapıyorsun :) :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü yani yüksek puan alanlar sırrını söylemiyor ki herkes yüksek puan olmasın diye:):) | 
| 
 valla dinimizce bu hoş görülen birşey değil :):) :) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü günlük 200 soru çözersem ben sınavdan 300 bile alırım..ama bir soru bile çözmek gözüme dağ gibi görünürken nasıl 200 soru çözebilirim kiuzgn | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü nasıl çalıştınız bu kadar neti nasıl yaptınız önerileriniz neler.. msl* | 
| 
 200 soru mu günde 10 soru bile çözemedim biraz da hafife aldık sınavı sanırım afrn* | 
| 
 evet merak ediyoruz gercekten | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü dgs sınavınımı zor kpss mi | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Benimde olmadı malesef berbat puanım seneye inş | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Güzel dileklerin için sağol Sevda Kardeşim. Ya öncelikle seviyenizi iyi bileceksiniz. Önce bir köşeye ben buyum diyeceksiniz. Sonra ona göre ders çalışacaksınız. Çalışmadan olmaz. Zahmetsiz rahmet olmaz. Öyle bir soru bile çözemem demekle ilitam olmaz. Arapça 3 den kaldım biliyorsun. Finalden 20 aldım. Dedimki bu dersi geçmem lazım. 2 hafta hergün ders çalıştım işten kalan vakitte. Sonuç 65 aldım mezun oldum. Yani zayıftım ama çalışınca 20 65 oluyor. benim iki baldızım da dicle mezunu. Kuranı erkekler dinliyor okuyamıyıruz diyorlar. Diyorum okuyun öğr. Gör. Olun. Bayan öğrencileri siz dinleyin. İlahiyat Aşk Gönül işi. Diploma makam para maaş için okunmaz. Sizler farklı gayeleri olması gereken insanlarsınız. O bilinçle çalışın. Ben 200 dedim sen 300 çözmelisin. dgs için gerçekten çalışmadım. Çünkü Türkçe girdiğim her sınavda zaten fullediğim ders. Neden stres olayım ki. Ama çalışmam gerekseydi sana 200 dedim ben 300 çözerdim inan. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü yani benim seviyem düşük konuları bile anlamıyorum soruyu hiç anlamam bu da çok çalışmam için zahmet gerektirir zahmet olan yerde de rahmet vardır:):) | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü selamun aleykum arkadaşlar...öncelikle herkese sınav sonuçlarının hayırlara vesile olmasını dua ediyorum...bn Erzurum Atatürk ünv. 4.sınıf öğrencisiyim.skrerzurumla ilgili sormak istediğinz bir şey varsa sorabilirsinz ...7638jk4 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Tercihler konusun da kafam çok karışık. örgün veya ilitam olması konusun da bile. ilitam okuyan arkadaşlardan üniversiteleri hakkın da bilgi alabiliriz.  [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.