|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü İSTANBUL İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER *Dersler uzaktan egitim sadece final sınavında okulda olunması gerekiyor. *Yüzyüze egitim zorunlu değil. * Vizeler internetten 1 hafta boyunca oluyor *Kur'an-ı kerim vize test üsulü finalde mülakat şeklinde oluyor.Ezberde 30. cüz mealle birlikte isteniyor. * Dönem harcı 763,5 tl dir. * Ödev hazırlama yoktur. * Vize sınavının %20'si final sınavının %80'i alınarak ortalamanız belirlenmektedir. İlitam Programında mutlak sistem değil bağıl (çan) sistem uygulanmaktadır.Geçme notu 50 'dir. * Ders materyalleri pdf olarak sunuluyor.Kitap verilmiyor çıktı alıyorsunuz. İstanbul Üniversitesi*İstanbul Üniversitesi | Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi alıntıdır * Ödev var maalesef(bu sene uygulandı) * ne vize ne de final sonuçlarının vaktinde açıklandığını görmedim. *kuranı kerim dersinde ezberler : toplamda(4 dönem boyunca) fetih hucurat rahman yasin mülk , 30.cüz'ün tamamı bunlara ek olarak bazı aşırlar.. | ** | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradan bakabilirsiniz merak ettiğiniz bölümlere.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü neden herkes istanbul ilitam istiyor ne var bu istanbulda | 
| 
 | 
| 
 Cevap:ilitam Ben ilitam tercihleri ile ilgili tavsiye istiyorum.  DGS puanım 262 | 
| 
 Cevap: ilitam Alıntı: 
 | 
| 
 Peki benim anlamadığım sıralamam 9964 bu sıralama dgs ye giren bütün öğrenciler içerisindeki sıralamam mı? yoksa kendi alanımda ki sıralamam mı? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bu bölüm  Dgs  sınavına  giripde   iştişare  edilen  bir  bölümdür.  Sohbet  edip,  fikir  beyan  etmek  isteyen  bu  bölümü  değil,  Medineweb  sohbetlerinden  devam  edebilir.  Tekrarlıyorum  saygı  ve  seviyeli bir  şekilde  sohbetinizi  yapabilirsiniz.  Konunun  dışına  çıkıyorsunuz.. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sınavında sorun olduğunu düşünen arkadaşlarım. ÖSYM ais te cevap kağıtlarımızı yayınlamış. kontrol edebilirsiniz. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü selam aleyküm arkadaşlar. izmir ilitamı okuyan veya malümatı olan arkadaşlar tavsiye edermi? zormu,sistemi nasıl?teşekkür ederim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü selamun aleykum arkadaslar bu sayfaya uyeyım ama nasıl kullanacgmı bılmıyrm  sun yazyrm bıyere ama ınseallah okunack goruleblecek bı yere yazıyormdur:( ... dgs puanım 269.2..... sıralamam 1618 ankara kıl payı kactı gıbı ama yıne de yazmalımıyım cok zor oldgnu yazmısk-lar bazı sıtelerde hatta daha sonra baska okullara gecıs yapanlar bıle olmus...yuzyuze egıtme katlma ımkanım yok ulasım kolay sartlar uygun olsun ıstyrm ızmır sakarya bana bıraz daha yakın ama bu okullarla ılgılı hıc bır bılgım yok oncekı sayfalara gozattm ama pek ıstfade edemedım bılhassa ızmr dokuz eylul hakknd abana yardmcı olacak arkadas var mı kafam cok karısık ve hıc bır sey bılmyrm etrefmda bu konuyla ılgılenen kımse de yok | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Şikayeti  devam  edenler  varmı,  optik  okuma  ile  cevap  kağıdınız  uyuşuyor mu.. Sitede yayaınlanan dgs 2015 soruların cevaplarıyla kontrol ettim. Ya yayınlanan soruların cevaplarını yanlış verdiler ya da cevap kağıdının üzerindeki kendi doğru diye verdikleri şıklar yanlış. Herşeyi alt üst etmişler. Ben işin içinden çıkamadım. :) 9 yada 10 sorunun cevabı doğru olması gerekirken verdiğim cevabı çok iyi hatırlıyorum ama yanlış değerlendirilmiş. İnşallah bu sınavı tekrar ederler yoksa çoğu kişinin hakkına girdiler. | 
| 
 İzmir ilitamın puanının yüksek olduğunu duymuştum. Bir hocamız 256 puanla bile girememişti. Ya nasip belki size nasip olur... Geçen bahar dönemi sınavında hocalar yalvarıyordu İzmir İlitamı yazın diye, neden diye sorduğumuzda da öğrenci açığımız var demişlerdi. Buyrun İzmir İlitama :) | 
| 
 Sizde olduğu gibi bende de aynı sorun var hatta bir cok kişide.sanırım ösym nin sitesinde olan kitapçık optiğiyle herkesinkini okumuşlar bu yüzden yanlış çıkıyor.herkesin kitapçığını koysalar anlayacağız doğru yanlışlarımızı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü necibe  yapmaları  gereken  cevap  anahtarını  şık  olarak  değilde,  şu  sorunun  cevabı  şudur  diye  yayınlamaları  gerekir. Bu sene ne yaptılar bilemiyorum ama benim gözümde sınıfta kaldılar. Ben olayın başından beri farkındayım emin olmak istedim. Çok kişide böyle bir problem varsa tek tek cevap kağıdı incelenmesi gerekir. Bunun içinde işleri zor görünüyor, bakalım neye bağlayacaklar.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ösym ye gidip kitapçığı inceleme hakkında bilginiz var mı sanırım 50 tl verip böyle bir hakka sahip oluyoruz ben ciddi ciddi gidip komtrol etmek istiyorum nurşen35 senin netlerinde sıkıntı var mı puanın falan kaç geldi kaç bekliyordun | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Tercihler ne zaman başlıyor arkadaşlar. | 
| 
 dgs sınavına hazırlandığımı görsen kızımı sallarken beslerken elimde kitap sözel mantık sorusu çözüyorum test çözüyordum elimde kitap zaten uykusuz ve yorgunum uykuya kalıyordum ilitam evet çok çok zor çocuklar ve ev işleriyle daha zor çocukları ve evi ihmal etmeden okul derslerine zaman ayırabilirsin amacımız meslekden çok bilgi sahibi olmak olduğu için aöf deki gibi yatılı misafir çaya veya yemeğe misafir gelerek okul derslerini dengede tutabilirsin ama mutfakda iş yaparken ders videosu dinleyebilirsin ezberleyeceğin kuran videosunu izleyebilirsin demek istediğim istedikden sonra hiçbirşey zor değil televizyon veya kendine ayırt ettiğin dinlenme süresinden feragat ederek halledebilirsin eşini çocuğunu ve evini ihmal etmeden kazaanacağın okulda başarılar dilerim (: | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sorular konusunda şikayet mahkemeye taşınırsa bizim gibi tercih etmek konusunda çok uzun sure bekleyebilirsiniz geç olsun da güç olmasın | 
| 
 yüzyüze derslere katılım zorunluluğu yok zaten..isteyen ,müsait oan gidiyor...ulaşım uygunsa bahsettiğiniz ilitamları yazın..puanınız tutarsa kazanırsınız inşallah...sakarya ilitamda dönemlik ödev hazırlama var ..her dersten.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu linkten bakabilirsiniz..kolay gelsin | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü evet düşünüyorum ama ...bilgi sahibi değilim.arkadaşlar bir türlü cevap yazmıyor.... | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Buyurun birde bu linkten bakın detaylara..özellikle 1. Ve 2. Sayfada aradığınız bilgiler..selametle | 
| 
 Ama ne kadar zor bir eğitim o kadar kaliteli mezuniyet diye düşünüyorum. Bende tercih yapsam İzmir'i de yazardım.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Samsun omü ilitam da okuyan kardeşim varsa bu sene harç ve materyal ucreti mi deniyo tam bilmiyorum bunları ne kadar ödediniz,tercihlerime samsun da eklemeyi düşünüyorum | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar benim puanım 258 puanlar yükselecek deniliyor ilitama girebilir miyim bu puanla | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü werty her ilitam çok zor  kendi bulunduğun yeri seçmek çok doğru finale gitmek ayrı sıkıntrı büte gitmek ayrı sıkıntı ekonomik olarak boşa külfet zaten dönem başına 763.5 tl ödüyoruz | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü necibe yükselse ne kadar yükselir ki senin puanın Istanbul ve Ankara dışında digger ilitamlara uyuyor sen tercih et hayırlısı olsun sen kaçıncı sıradasın sıralama daha önemli | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü sivasda olanlar da sivası tercih ediyor inanın çok dersimiz var burayı seçtiğimiz için çoğumuz pişmanız | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.