![]() |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü yukardaki soru ihtilaflı bir kaynakda farklı diyanet ilmihalinde farklı |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü Alıntı:
Rahman suresi MUDHAMMETAM |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü Eskiden ilahiyat sınavları İçin ŞİFRELEME yapıyorduk. varmı dhbt için şifreleriniz.. |
Cümlemizden ArO* Senin yokluğunu farkettim, ama bebekle ilgilendiğini fırsat bulamadığını düşünmüşdüm. Bugün inşallah yine sorularım olacak.. |
Bu konuda bilgi yoğunluğu çok yaşanıyor. ve'l Fecr ( Fecr 1. ayet ) sümme nazara ( Müdessir 21. ayet ) Yasin ( 1. ayet ) müdhammeten ( Rahman 64. ayet ) İkra ( alak 1. ayet ) |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü 1. Her ayetinde Allah Lafzı geçen sure aşağıdakilerden hangisidir? a. Zuhruf b. Rahman c. Müdessir d. Mücadele e. Enfal |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü 2. Kur'anı Kerimde Allah (cc) Lafzı kaç defa tekrarlanmaktadır? a. 1097 b. 3067 c. 6320 d. 2697 e. 4806 |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü 3. Kur'anı Kerim hangi kelime ile başlayıp hangi kelime ile bitmektedir? Bu soruda şık vermiyorum :) (: |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü 4. Kufe'de kabilecilik fitnesini körüklemeleri yüzünden Hz. Osman'ın emriyle önce Dımaşk'a ardından Humus'a sürgüne gönderilen on üç kişilik grubun lideri aşağıdakilerden hangisidir? a. Muhammed b. Ebu Huzeyfe b. Abdullah b. Sebe c. Eşter en- Nehai d. Zeyd b. Sühan e. Muhammed b. Ebu Bekir |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü 5. Kur'anı Kerim'in hemsesiz türememiş ve alem-i mürtecel olduğunu savunan görüş aşağıdakilerden kime aiittir? a. Lihyani b. Şafii c. Eş'ari d. Ferra e. Zeccac |
SAAT: 00:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.