![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir şeyden çok eminim Kendimi üzdüğüm kadar Kimseyi üzmedim hayatta.... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Başta aradığım, Sonda bulduğumsun; Sen benim... Çekip gidişlerim, Dönüp gelişlerimsin. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Tahta kapılar vardı eskiden, Şimdiki kapılar gibi değildi paha biçilemeyen... Ama daha çok tokmağı çalınan, Daha çok ıçine girilen... İnsanlar vardı eskiden, Birbirini ziyaret edilen,çıkarsız birbirini seven..!!!. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eğer Kaderimin Defteri Elimde Olsaydı ; Oraya Senin Adını Yazar ___"Kalemi Kırardım .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ağzın susarsa gözlerin bağırmaz mı sanıyorsun! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen, yoksun... İzahı da yok, Katlanılası da.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Yakıcı bir hasret hissetti kalbimin üzerinde ... 'Dönmek' mümkünmüydü "_____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen seni affetmek geçiyor içimden Sonra o son sözün geliyor aklıma Boşver diyorum kendime, Boşver Bir yara daha kaldıramazsın sen.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Noktadan sonra bitmeyen yazılar, "Tamam "dan sonra bitmeyen konuşmalar, Geçti artık dedikten sonra geçmeyen acılar.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen, Sizin hala muhteşem olduğunuzu, Düşünen 'BİRİSİNİN' Olmasıdır..:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sustum; konuş deselerde, Söz gümüşünü biriktirdim. Artık yamalı keselerde... Ne guzel buyurmuş "Fuzuli" Ya Dost'dan söz et Ya sus, Ya Allah de kalbim; ya sus.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen ;seni unutur gibi yapıyorum, Kalbim Kanmıyor,, Kanıyor...!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dedim ben zaten yazıyorum da, Acaba kalbin okuyormu ? Dedi sen yazmaya devam et !! Söz kalbe değer yerini bulur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve Bir gün..!! öyle giderim ki, Cami avlusunda toplanan kalabalık "HELAL OLSUN" Diye bağırır.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. O gelmez artık !! dedi ; "Nerden biliyorusun" dedim.. "Gidişinden belliydi"dedim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaç yönedir yüzüm.. - ölüme hayata ve içimedir yolculuğum.. Kaç ömre sığar acılar.. Kaç kişiliktir isyan.. - hep susmayı öğrettiler ya bize.. Kaç kez acıtır sözler.. - Ve kaç ölümdür kelimeler... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkezin yükü var bu hayatta, Kimi kaderini; Kimi kederiniri taşır heybesinde... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bak yine özlüyorum seni ,bu itiraf edilmemiş bir yanlızlıktır.." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bazen elinden bir şey gelmez,Allah öyle istedi dersin...Hayırlısı buydu demek kadar,kalbi ferahlatan başka bir şey yoktur bazen...." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Memleket toprağının kokusu gibi" demiş.. "Özledim" diyememiş.. :klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öğrendim sayende, Özlemin öldürmediğini, ama ölümü özlettiğini... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gelecekse beklenen,beklemek güzeldir.. Özleyecekse özlenen,özlemek güzeldir.. Ve sevecekse sevilen, O,hayat herşeye bedeldir..:klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin dilinden bildiğim yegâne cümleler tıkanıp kalsa boğazıma… “Mâ veddeake” desem… rabbuke‘yi getiremesem… Sen tamamlasan ayeti.. Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ. Rabbin terk de etmedi seni.. Ne küstü ne de darıldı sana… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sorarlarsa ;kalbi biraz kırıktı, Gelmeyen 'YAR'e' değil Hasretten çatlamayan 'SİNEYE' kırgındı, dersiniz...!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaybetmekten korkma ...!! Bir şeyi kazanmak için ,bazı şeyleri kaybetmelisin.. Ve unutma ..!! Kaybettiginde değil,vazgeçtiğinde yenilirsin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Her insanın içinde garip bir yol hikayesi vardır, Başı "sabır"sonu"umut"... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çünkü insan, bastırdığı duygunun esiri olur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elinle tuttuğun her şey kayıp gider, Gönlünde tut..!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ______ iyiyim desem inanacak , Öyle haberi yok benden _____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne ömrün kıymetini bildik___ ___// Nede gönlün... Geriye kalansa sadece "Hüzün"..___ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kimi hatırlar buğu gibidir yel olur sel olur kaybolur. Kimiside vardır can olur canan olur ruha kazılır. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalem dertlidir yazar __// Dil dertlidir söyler __// Ama yürek susarsa, Ne yazar ,ne söyler..___// |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İyi bakın Gönüllerinize, Yara izimi ,ayak izimi ..? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Demişler ki ; Malı mülkü değil, Kaşı gözü değil, Hırkası heybeside değil, "Merhameti'dir Bir insanı güzelleştiren..!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz ki görmeden sevmeyi ögrenmişiz.. Mesafelerin lafımı olur.. Söylesene ..!! Hangi Dua beni sana yar, seni bana can diye yazar...!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz Asr sûresine yemin etmişiz... İmtihan kolay kolay bırakmaz yakamızı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben, kendime dar gelirken... Nedir senin bu yüreğim'deki sefan.. |
SAAT: 11:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.