![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin dilinden bildiğim yegâne cümleler tıkanıp kalsa boğazıma… “Mâ veddeake” desem… rabbuke‘yi getiremesem… Sen tamamlasan ayeti.. Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ. Rabbin terk de etmedi seni.. Ne küstü ne de darıldı sana… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şurama batan.." diyor şair, Şurama batana, “özlem” demeselerdi; 'bıçak' derdim… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalbime sahip çık Rabbim, Ben beceremiyorum… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey Yar.. Eline düşmüş say sen beni Duada hidayetim, Kalbimde mabedim, Ukbâda ahiretim.. Secdede gözyaşım ol. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyi kalpten istersen Birgün mutlaka gelip seni bulur. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "ben gözlerimi yumdum sen kirpiklerimi yakarak geç" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir Selam Gönderiyorum Kendime , Senden Gelmiş Diye ! Aleykümselam Yâr .. |
maşallah döktürüyorsun her zaman ki gibi,,duygu seli olmuş sözler mana bulmuş gönlünde mübarek,,,:-) |
Alıntı:
Okuyan gözlerin yorum yapan ýureğin dert görmesin..cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gereksiz insanların yakınlığı gibi ihtiyaç duyduğumuz insanların uzaklığı da imtihân .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyi çok bekler ve umarsan o senden uzaklaşır.. Hem ne demiştik; "İstediğini almak değil, verilene razı olmaktır imtihan." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevmek dedim, yoluna ölmek dedi. Yol dedim ; Alıp başını gitmek dedi.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susmanın Satır başıydı İçimden Geçenler ___"Özlemek Ne Güzel Sır Aramızda . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Haykıran sükut'lar vardır ki, Ancak ALLAH işitir " !.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Ben senin gelme ihtimali olan yola gözlerimi dikmişim.”:klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Seni özlemek, kırık bir kanatla Gökyüzüne düşmek gibi birazda... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sen, gülüşüme aşık olmuş adam; söylesene, ölüşümü izlemek için kaç gülüşümü çaldın benden. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ekim´de çık gel Bırak her şeyi, bir bekleyenim var de gel. Gel ki, bu şehir adımlarınla anlamlansın, Gel ki, bu şehir sensizligim olmaktan çıksın. Gel ki, nefes alayım. :klp::klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sevmek, Söylemek değildir.. Sessizce alıp Yüreğine koymaktır…* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hani gittin ya sen Gittin ya Ey siyah'ım Matemi sürme diye çektim gözüme Zılgıtlı bir tabut gölgesinde... |
İncimeyen yürekmi kalmış bu dünya ehlinde Nicelerimiz kahırdan nicelerimiz sabırdan kavrulmuş Sebat zikrinde anılır ismin her daim Rabbim Sen gönül verdin yarattığın kullarına Gönlümüzü şenlendir bir tutam imanehlinle.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Susacaksın dedi şair. O gün bu gündür şiirler kendi kendine yazıyor hasreti... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aşıklar birbirini tanır, ey can..! Nasıl mı..? Bak kalbim çiçeklerle dolu..! |
Satırlarımda incimeyen yanım kalmadı kalbimde zikreden atışlarım var soluksuz ve uçsuz bucaksız ne dem senle olsam huzur kapımda gönlüm ise aşkla gözlerim usulca ağlarken sana kavuşmayı umut belledim.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İstiyorum ki; eline, yüzüne, gözüne bulaştırdığın "Amin"lerin olayım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz duânın şifa olduğuna inanan insanlarız.. Sürsene duâ'nı yüreğime... |
Açılır avuçlarım İlmiğim titreyerek Süzülür dualarım gökyüzüne |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sol' Sizde Notaysa, Bizde yangın yeri. . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ...... Gülüşün avuçlarımda uyuyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve sensizlik Veda hutbesinden Seslendi bana..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ...Her yara sarılmaz. Bazısı saklanır, Sızıyla sancısıyla..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. De git ! Yolunmuş çiçeklerin Âh'ına , Bulaştırma beni ey yâr !! ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzak diye bir yer var..! Hiç bir özleyenin dokunamadığı yara parçası orası... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öfkeyi..Nefreti Yüreğime Yük Etmem. ~ "Affettim" Diyerek Kapattım Tüm Kapıları.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Su gibiyim, dökülüyorum gidenin ardından. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bulunmaz kayıplarım var benim .. Kendime giderken yollarda düşürdüğüm ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Eylül nedir ki ? Sen bana gittiğin Ekimlerden haber yolla. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. —"Ölüyor... İşte insan … Ha İmamın Sesinden …… —Sela —İle… Ha Sevdiğinin Sözünden ... —ELVEDA —İle... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gurbet içinde gurbet Hasret içinde hasret Ama bir Ayet..! Yine bir Ayet susturuyor beni "VELİ RABBİKE FASBİR" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hasret varsa bir yerlerde Duman tütmese de olur... |
SAAT: 11:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.