![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalem iletkendir; duygularını, hislerini, mutluluğunu, sinirini, özlemini, her şeyini kağıda geçirir. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın içi kırılır mı? İçten kırılmak ince bir sestir. Onu ancak Allah duyar… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kısa tutalım son sözleri hakim bey.... Ömür boyu müebbet yemiş hayallerim var benim... Davacıyım lakin mahşerde. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Sen benim gözümde kalansın..." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sözün kısası .. Kelimeler yorgun . Dualar uzun . Değmeyin hüznüme .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkes dosta yazmış Arzuhalini Benimkini rüzgârlara Yazmışlar... |
Çöktü gene yorgunluk masamda kalemime, Çıktı gene hüzün ve yorgunluklar bir bir sayfalara... Aradım, bulamadım bu hengâmeden var mıdır bir çıkış, Bitti gene günüm gecem, kaldım yine bir başıma... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ___________Yorgun Cümlelerden İbâret Değildir Şiirler. . Bir Yazanı Vardır, Bir Yazdıranı . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gitmek İçin, Bahane Arardın Ya .. AL İşte ! Gözümün Üstünde KAŞIM, Altında da YAŞIM Var. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kalbime sahip çık Rabbim, Ben beceremiyorum… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yine yağmur yağıyor, İçimde yine sen. Ve ben yine senin sevdanla sırılsıklam bir haldeyim Her damlada sana olan özlemim içime işliyor… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Şurama batan.." diyor şair, Şurama batana, “özlem” demeselerdi; 'bıçak' derdim… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Damlaya damlaya gül olur sana bu yürek.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Artık yeşerecek bir dalım yok Yağmurlar yağsa da hoş,yağmasa da... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan, Kendi yüreğinden gurbete çıkar mı...? Çıktım... Gidiyorum....... |
"Gurbet neresidir diyene, O'nun olmadığı yer diyesim, O'nun olmadığı yer mi var diyene, Kalkıp sarılasım var!" (Serdar Tuncer) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Herkesin ''SEN'' dediği biri var Her yolların ona çıktığı, Bazen ''ATEŞ'' Bazen de ''SU'' sandıkları |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ruhum Hayli Yorgun . Yaralarım Deste Deste Şiirlerle Sargılı |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu Hasretin Süresi Yok... Birgün Sona Eresi Yok... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu gidişim nereye bilmiyorum; yol acıtıyor, zaman acıtıyor…:klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tel örgülerde vurulmuş düşlerimi .. Damla damla yağan benliğimi .. Avuçladım .. Tut .. Tut Ki ; Dökülmesin kirpiklerine .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. . öğrenemeden uçmayı, göçmeye mecbur bir kuş YÜREĞİM... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dalından koparılmış hasretlerle, Bir kaç cümle suskunluktan ibaretiz işte.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "Bahçende yorgun bir kuş görürsen beni unutma...'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen aniden bir sıkıntı oturur yüreğime. Ve oturduğu yeri eritir birdenbire. Ya Rab ! Dokun yüreğime, dermanı sende . . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kader/e Bak! Tüm Züleyha'ların Sırr-a Kadem Bastığı Mevsime Denk Geldi Yüreğimin Yusuf Oluşu ! Gayri Bana Kuyulara Hamd Etmek Düştü.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ''ya fettah! aç artık kapıları... ya basit! çöz dilimin bağını... ya vedud! gözümün yaşını eksik etme... çiçeğimi al razıyım, ben ki yusufunu yitirmiş bir kuyunun üzerine eğilmiş pembe çiçekli bir kiraz ağacıyım. bir kuyum vardı bir de yusufum'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Senin tatlı yaran, gelir ben de kanar.:klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kaderimizde mağlubiyet yoktur, Bir süreliğine imtihan olmak vardır. Umut mu...? O bitmeyen duadır... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benim Yüreğim Acıyla, Günde Beş Defa Hüzün Abdesti Almayı Öğrendi... Hamd Olsun... :klp::klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aramızda suç gibi duruyor "uzak" ne ben bu yolu üstleniyorum, ne sen inkâr ediyorsun... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben şiir diyorum yazdıklarıma sen bana bakma/ Hepsi yüreğimden yüreğine uğurlanan kanadı kırık bir kuş aslında. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İçinde acıyan bir yer hep vardır ama Kimseye “bak işte tam burası” diyemezsin… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Öyle bir gelirsin ki aklıma unutamadığım sesinle , bakmaya kıyamadığım gözlerinle. Ne saatler yetiyor ne de günler seni düşünmeye. Öyle bir yerin var ki bende öyle bir dokunmuşsun ki yüreğime. Korkuyorum seni düşünmeye ömrüm yetmezse diye!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. insan insanın sızısı .. mutlak unutulması mümkün olmayan". |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kelam-ı Hakk'a Sığınıyorum.! Müteccir Yüreğimle Kendime Yorup Ayetler Örtüyorum Gözlerimin SEN Bakan Kısmına Yâr İnşirah Diyorum İNŞİRAH ! İla Rabbike Ferğab Kalbime ! -Ve Yüksek Bir Çığlıkla Suküt'a Eriyorum '' Umut Etmekte İbadettir'' Diyorum ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. //..Sözler tükendi, dilimde.. "Elem neşrah leke sadrak.." Ve "Affet beni Rabbim" diyorum susarak ve sadece ağlayarak..//.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ..Rüyam olsan tabire bakardım sevgili, Ama Dua'mdasın Bu yüzden takdire bırakıyorum seni... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ''Sen, alınyazımın tek okunaklı yeri !...'' |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki tesbih boncuğu arasında bir kalp kaç kez çarpar, sayamıyorum. İkrar'ın sükûtu oluyor suskunluğum. Az ve öz olan bir anlayışla ve kıbleye doğru bir bakışla Seni anıyorum. Andıkça çoğalıyor anlamların. Adın ki sonsuzluk..:klp: |
SAAT: 11:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.