|  | 
| 
 Çevreyi boşver nasip değilmiş olmadı gelecek sene daha iyi hazırlanırim dersin İnşallah hayirlisiysa olsun Çevre cok çabalarını görünce sen yaparsın sana inanıyoruz derler Sen evli misin bilmiyorum ama o kadar isi yap çocuklara bak ara ara derse bak baktın yetişmiyor geç saatlere kadar çalış sonra aksam mutfağı toplamadiysan orayı topla Bu işler fedakarlklarla oluyor emek vermeden olmuyor | 
| 
 1 haftada sonuç açıklanıyor Ama sıkıntı yine bitmez tercih yerleştirme kazandığın okil kaydı okuldaki sistemi ogrenene kadar sıkıntı Derslerin zorluğu ve cok çabalama Formasyon tercihi formasyon dersleri staj Kpss sınavları Bu heyecan bitmez Hayatın her aninda devam eder | 
| 
 Anaokulu ogretmeniyim.bu isten cok sikildim.o yuzden sinavi cok onemsiyorum.kpss artik diger hedef.Bi hafta ara verip oyle baslicam.hayirlisi insallah.:) | 
| 
 selamün aleyküm  sınava giren arkadaşlar öncelikle Rabbim sonuçlarınızı hayırlı etsin.bende sınava girdim ama kutucuk filan işaretleme varmış onları görmedim kimsede işaretleyecen demedi.sınavım iptal olabilir nasip artık.. öncelikle sorular cok zor değildi mantık yürüterek cözdüm bir ara mantıgım zirve yaptı mantık sorularını bile yaptım tamamen atmasyon oldugu için ve çalışmadan girdigim için çok rahattım ...kpss sınavı için bir deneme oldu en azından hepimiz için... | 
| 
 Arkadaşlar diğer dgs sınav sonuçları kaç günde açıklanmıştı acaba cumaya açıklanırmı ? | 
| 
 Bi haftaya aciklanir diyolar.genelde oyle oluyomus. | 
| 
 sonuçlarınızı heyecanla bekliyorum | 
| 
 Benim fazla umudum yok normalde hiç es geçmediğim mantık sorusunun ilkini yapamadım 4 sorum ordan gitti daha doğrusu vaktim olmadı düşünüp çözmeye nasip olmayınca bi şekilde olmuyo galiba denemelerde en geç 110 dakikada bitirdiğimi sınavda 60 soruyu 140 dakikaya sığdıramadım o kadar heycan yaptım ki kafamda hep acaba doğrumu yapıcam şu soruyu şöyle yapıyım derken bi soruyu defalarca okudum  47 net yapmam lazım en kötü ama hiç umudum yok | 
| 
 arkadaşlar ben bi forumda soru cevapların bi kısmını buldum ordan edindiğim bilgilere göre türkçe 45 net gelicek büyük ihtimal okul puanımda 48,800 bi yer gelirmi kaç puan ediyor acaba geçen sene yerleşenler kaç netle yerleşti? | 
| 
 Hafsa hangi forum ismini verirmisin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Tesekkurler | 
| 
 Alıntı: 
 Hiç sayısal yapmadığınızı varsayıyorum ve okul puanınızı dediğiniz şekilde hesapladığımda: DGS Sözel Puanınız: 255.447 olarak çıkıyor. Geçen yılın taban puanları neticesinde Anadolu'daki ilahiyatlardan birinin gelmesi olası gözüküyor. | 
| 
 Selamun aleyküm en az kaç net yapmak gerekiyor ilitama yerleşebilmek için bilgisi olan var mı | 
| 
 Tesekkurler | 
| 
 Alıntı: 
 Çünkü; hesaplamalar arasında değişken türü çeşitli olduğundan ona bağlı olarak verilerle bir sonuca varılabilir. Misal; hiç matematik yapmayacak mısınız? Yapacaksanız kaç net ? Ayrıca okuldan gelen puanınız kaç gibi sualler sonucunda takribi bir sayı verilebilir. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Bununla da Türkiye'nin birçok yerindeki İlitam'lara rahatlıkla girebilirsiniz (İnşaAllah) Tabi sizin istediğiniz bir şehir ya da üniversite varsa ona göre net bir şey söylemem daha mantıklı olur. | 
| 
 Teşekkürler | 
| 
 Sonuçlar yarın açıklanır mı acaba  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 c* | 
| 
 ben sınavın açıklanmasını hiç istemiyorum...iptal olmus bir sınav sonucu ile karşılaşacağım için..ama inşallah sizler için güzel sonuçlar gelir. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sevda dilekçenin  cevabı  geldi mi, iptal  olacağı  belli  değil  daha..Bu  sizin  hatanız  değil, görevlilerin  hatası. Evet Sevda kitapçığın ikinci sayfasındaki bilgileri el yazısıyla kodlamamış. Çünkü bilgi vermemişler. Görevlinin hatasını size ödetirlerse bu da adil olmaz.. | 
| 
 Alıntı: 
 Şahsen bende fark etmemiştim. İlk sayfa bile çok karışıktı. Sade bir düzen yapamamışlar. Her şeyi doldurduktan sonra lavaboya gitmiştim. Geldiğimde yanımdaki çocuğun arka taraftan bir yerleri doldurduğunu görünce kitapçığın ikinci sayfasını açtım ve değişik kodlamalar vardı. Hemen doldurdum ve görevliler de sanırım çok sonradan fark etmiş olsa gerek... Bu kadar karışık ve karman-çorman bir kitapçık çok saçma... Zaten sınav formatıyla ilgili her yıl bir değişim söz konusu, birde bu çıkınca adaylarda ister istemez sıkıntı yaşamadı değil... | 
| 
 Bu sene  farklı  bir  sınav  sistemi  vardı.  Kitapçıklarda  yaşanan  bu  sıkıntıdan  başka  bir de  dijital  saat  görünümlü  kameralarla  izlendi  adaylar Allah  yardımcınız  olsun.. | 
| 
 Alıntı: 
 Ancak bu kamera olayı benim bildiğim ÖSYM'nin yapmış olduğu diğer sınavlarda çoktan beri vardı. Ales ve Ygs gibi benzeri sınavlarda... | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sınav  sonuçlarınız  açıklandığında bu  bölümden  puanlarınızı  öğrenmek  isteriz. İnşaallah  bir de  istediğiniz  ilitamın  puanı  gelir,  mutluluğunuz artar. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 nurşen sen de girdin mi bu sene dgs'ye | 
| 
 evet doldurmayı yapmadım ondan iptal olabilir dilekçe sonucu gelmedi daha bakalım hayırlısı.. | 
| 
 [QUOTE=ademsevda;401838]evet doldurmayı yapmadım ondan iptal olabilir dilekçe sonucu gelmedi daha bakalım hayırlısı..[/QUO bi çok kişi doldurmamış sınav görevlisi uyarmadığı için inşallah iptal olmaz 🙏 | 
| 
 inşallah...(: ben zaten öylesine girdim içimden kazanmak isteğide gelmiyor birde okumak zulum gibi geliyor bana 7638jk4 | 
| 
 Ne açıdan zulüm gibi geliyor adem sevda | 
| 
 sınavlar dersler derken 2 yıl çok zorlandım   bu kadarı bana yeter isteyenler kazansın demek istedim...:) | 
| 
 Yarın çarşambaa  | 
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.