|  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Yukarıda da yazmıştım; ilitam için sınırda bir puan alsaydım, şu an başka meselelere kafa yoruyorduk kim bilir =) İstanbul'un en çok sevmediğim yönleri: öğrenciye verilmeyen değer, sistemsel aksaklıkların söylenmesine rağmen giderilmemesi, yol geçen hanı gibi bir işleyişinin olması, her sene değişen yapısı ve son sınıfta tamı tamına 10 ders alma durumu... Aslında listeyi uzattıkça uzatabilirim... Hayır arkadaş! Sen normal bir bölüm değilsin ki? Sen ilahiyat bölümüsün! Bölümün ağırlığının ve sorumluluğunun farkında olman gerekir. Yüzlerce kimse senden şikayetçi olacak ve sen buna rağmen kılını kıpırdatmayacaksın?! Bu nasıl iş?! Sanki böyle zorâki iş görme gibi bir eğilim var... Daha öğrencisi olmadan sinir katsayım tavan yapmış durumda, aferin onlara alkış000 Ancak şu da bir gerçek ki; bazen son cümlenizi düşünüp gardımın iyice düştüğünü görmüyor değilim : ) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Hocam son sene 10 dersi mi çok görüyorsun :) | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 Bu 10 ders dönemlik ama ? Öyle değil mi? Öyleyse çok olmuyor mu? :s | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 9 dersi 1 defa 8 dersi 1 defa gören kişiye mi ama çok olmuyor mi diyorsun :) | 
| 
 Alıntı: 
 E maşaAllah demekten başka bir şey gelmiyor içimden :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Hayırlı nurlu cumalar tercihler başladı Rabbim hakkımızda hayırlı kilsin gönlümüze göre versin inşallah amn*(: | 
| 
 Puana göre mi tercih yapacaz sıralamaya göre mi | 
| 
 örgün okuduğumuz zaman derslere katılma konusunda hocalar yardimci oluyormu bilgisi olan varmı arkadaşlar. Evli olan uzakta okuyanlara tolerans gosterebiliyormus bazı hocalar doğruluk payı nedir acaba | 
| 
 Sıralama daha önemli sanırım | 
| 
 Tercihlerimi yaptım çok şükür en hayırlısı olsun hakkkimizda.herkesin gönlüne göre versin Rabbim | 
| 
 Puanima göre istediğim ilitam geliyor ama siralamam hiç tutmuyor ilitam gelme ihtimali var mi | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sıralamaya bakmayın puanınıza göre tercih yapın | 
| 
 Orgunde musamaha olacağını sanmıyorum | 
| 
 Bence tercihler puana göre yapılmaz. Sıralama baz alınarak yapılır. | 
| 
 Nasıl istersiniz Biz puana göre yaptık Bu sene giren sayısı da değişmiş olabilir puanlar yükselmiş veya geriye çekilmiş olabilir Siz tercihinizi yapin puanınız yeterse ilk tercih olur | 
| 
 sıralamaları bizler tercih ettiğimiz okula göre belirliyormusuz galiba | 
| 
 Sivas 3 ekimde gecikmeli olarak derslere başlayacaktı Sizin tercihler cuma günü bitiyor en geç salı aciklamalilar ki siz gidip kaydınızi hemen yaptırın | 
| 
 Dgs sonucu beklet tercih sonucu beklet 3 ekimde sivas derse başladı diger yerler de başlamıştır Osym nin umrunda bile değil Bizim tercih sonucu geç açıklandı ama dersler filan baslamamisti Sizler için çok sinir bozucu durum | 
| 
 Adamların keyfi yarın yeter açıklarsa 1 hafta kayıt Vize sınavı da yaklaşır belki :( | 
| 
 Kimse sivasi tercih etmedi mi | 
| 
 dgs sonuçları için silgi tozunu bahane etmişlerdi. Bakalım tercih neticeleri için neyi bahane edecekler   düşünceli000 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 2016-DGS Yerleştirme Sonuçları sisteme yüklenmiş, sonuç açıklama aşamasına gelinmiştir. Adayların erişimine açılması için beklenmektedir. Hadi hayırlısı...açıklandı açıklanacak inşallah | 
| 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 İnşallah Linkteki veriye göre Sivas bile uçmuş en düşük 259 küsür | 
| 
 262 ilede samsun kapatmış:) | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. | 
| 
 Böyle yüksek değildi Çok yükselmiş | 
| 
 300-350-400-450 kontenjan ayirmış ilitamlar genelde..sivas 225 almış..sonuçcları hakikaten daha cok merak etmeye basladım bende göknur.. | 
| 
 1.ANKARA ILİTAM:       TABAN PUAN: 270 TAVAN PUAN: 320 KONTENJAN: 400 2.İSTANBUL İLİTAM TABAN P :270 TAVAN P :306 KONTENJAN: 400 3.SAMSUN(OMU)İLİTAM TABAN P: 262 TAVAN P: 317:) KONTENJAN :300 4.SAKARYA İLİTAM TABAN P: 262 TAVAN P: 299 KONTENJAN: 450 5.ATATÜRK(ERZURUM)İLİTAM TABAN P: 261 TAVAN P: 290 KONTENJAN: 450 6.DOKUZ EYLÜL(İZMİR)İLİTAM TABAN P: 260 TAVAN P: 295 KONTENJAN: 450 7.DİCLE(DİYARBAKIR)İLİTAM TABAN P:259 TAVAN P: 299 KONTENJAN: 300 8.CUMHURİYET(SİVAS) İLİTAM TABAN P: 259 TAVAN P:298 KPNTENJAN:225 9.İNÖNÜ(MALATYA) İLİTAM TABAN P: 258 TAVAN P: 291 KONTENJAN: 450 10.FIRAT(ELAZIĞ) İLİTAM TABAN P:258 TAVAN P: 290 KONTENJAN: 300 | 
| 
 257 ile kaldim mi simdi | 
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.