|  | 
| 
 Alıntı: 
 Peki sınavdan evvel hiç deneme çözmüş müydünüz? Çözdüyseniz gerçek sınava göre denemeleriniz nasıldı? | 
| 
 tabiki çalıştım 11 hafta çalıştım bi kitap bitirdim çözümlü soru bankası sözel mantığı anlamak için çok çalıştım denemelerde bazen sözel mantık sorularından çok az doğru bazen hepsini doğru yapıyordum bazen de hiç yapamıyordum denemeye gore biraz daha çok doğru yaptım sınavda denemeler gerçek sınava gore çok zor oluyor | 
| 
 bebeğimle birlikte çalıştım  aöfden sonar cesaret edemiyordum bebeğim var diye görümcem insan isterse yapar hiçbirşey engel değil dedi o cesaretle başına geçtim allahın yardımıyla ve gayretlerimle çok şükür oldu | 
| 
 Alıntı: 
 Peki şimdiki hedefiniz formasyon sonrasında muhtemelen öğretmen olmaktır. Bunun için en çok odak noktası alan denilen yere mi çalışmak olmalıdır? Yani öğretmen olma yolunda en çok neye ağırlık verilmelidir? | 
| 
 selamünaleyküm. 31 temmuzda ki sınav, 21 ağustosa ertelenmiş. Sınava gireceğimiz yeri değiştirebilir miyiz bu saatten sonra? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Yinede yanıltıcı olmasin..varmı boyle bir durum dgs içinde öğrenmek lazım.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 | 
| 
 ÖSYM İnternet sayfasında yer alan 2016 Yılı Sınav Takvimi’nde; – 24.07.2016 tarihinde yapılacağı duyurulan Kamu Personel Seçme Sınavı (2016-KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testinin (ÖABT), 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü saat 09.30’da yapılmasına, – 31.07.2016 tarihinde yapılacağı duyurulan Dikey Geçiş Sınavının (2016-DGS), 21 Ağustos 2016 Pazar günü saat 09.30’da yapılmasına, – 31.07.2016 tarihinde yapılacağı duyurulan Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavının (2016-Mühendislik Tamamlama), 21 Ağustos 2016 Pazar günü saat 14.30’da yapılmasına, – 20.08.2016 yapılacağı duyurulan 2016 Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS 2016/8) başvuru alınmamasına, – 2016-ÖABT, 2016-DGS ve 2016-Mühendislik Tamamlama sınavlarına başvuran adayların 25-28 Temmuz 2016 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi üzerinden sınav merkezi değişikliği yapabilmesine karar verilmiştir. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI | 
| 
 2 aydir çalışıyorum turkce de 57 deneme çözdüm süre tutarak sizler sinava girmeden onceki denemelere yakin netler yaptiniz mi ( 57 deneme icinde en düşük 42 dogru en yuksek 56 dogru   yapabildim) fikir ve onerinizi bekliyorum çalışmalarımin bosa gitmesinden korkuyorum | 
| 
 maşallah çok güzel yapıyormuşsun yani neti çok güzel çıkarıyormuşsun ben dgsden çıkardığım netten daha fazlasını dgs sınavından çıkardım kpss için de öyle oldu allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı neyse allah onu size nasip etsin | 
| 
 Ben denemelerde yaptigimi sinavda yapamamaktan korkuyorum | 
| 
 Alıntı: 
 Denemelerde bu neti yapabilen sınavda başarılı olur, başaracağınıza inanıyorum, siz de inanın..evet000 | 
| 
 Inşallah | 
| 
 Alıntı: 
 Bu seneki lisans kpss'den kaç aldınız acaba ? | 
| 
 Alıntı: 
 Benim en fazla çözdüğüm deneme toplamda 25-30 arasıdır. Hatta az evvelki yaptığım denemede Söz: 51,25 Net /// Say: 31,25 Net çıktı. Umarım İstanbul İlitam gelir... Hepimize Allah hayırlısını versin. (Amin) | 
| 
 Alıntı: 
 yani alanı yapan fark atıyor %50 etkili hayırlısı olsun sağlık olsun da herşey olur | 
| 
 Alıntı: 
 ben bazen daha çok doğru çıkarıyorum bildiğim kavradığım yerlerden soru geliyor bazen bakıyorum bunun cevabı neydi diyorum umut hala devam ediyor ki hala soru çözüyorum sizden bir gün once bizim sınavımız var allah kolaylık versin | 
| 
 DUYURU21 Ağustos 2016 tarihinde, saat 09.30’da uygulanacak olan Dikey Geçiş Sınavına (2016-DGS)  başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri  tamamlanmış olup adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]internet adresinden edineceklerdir. (11 Ağustos 2016) 2016-DGS Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi Adaylara saygıyla duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI  | 
| 
 ben çok çalışamadım ama ümitliyim. Son bir hafta. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah... | 
| 
 Arkadaşlar sizinde deneme yaparken iki deneme sonucu arasında uçurum olduğu oldu mu? Yargının denemelerinden45-46 net yaparken tasarı denemesinde 52-53 net yapıyorum  bu neden olur acaba çok soru çozmediğimden kaynaklı olabilir mi? Dgs soruları denemelerden kolsymıdır acaba | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Yarın DGS sınavına  girecek  olan  herkese  başarılar dilerim...  Allah (cc) zihin açıklığı nasip eylesin, hayırlı sonuçlar inşaallah...c* c* | 
| 
 Herkese geçmiş  olsun,  inşaallah  sınavınız  iyi  geçmiştir. Yorumlarınızı  bekliyoruz  aklınızda  kalan  sorular  varsa  paylaşırsanız seviniriz.. | 
| 
 Geçmiş olsun arkadaşlar   aklımda soru yok maalesef ama mantıkdan banka sorusunda zorlandım ve emin olamadım matamatiğe hiç vaktim kalmadı ama Türkçe iyiydi sanki | 
| 
 Güzel gecti ama bakalım hersey sonucta belli olur | 
| 
 Tahmin sorusunu hatirlayan var mi | 
| 
 Eymeen ben hatırlıyamadım o soruyu ruyay ile ilgili olanmıydı benim aklıma bi iki soru geldi  kaygılı-duşınceli olan cevap ve avrupaya ayak bastı sorusunun kültürel diye bi cevabı olacaktı o var bide bi parça vermiştide hangisi yoktur diyordu galiba alıntıya yer vermiştir diye bi şıkkı vardı onu yaptım sorular akşam mı yayınlanır acaba | 
| 
 Evet ruyayla ilgili olan | 
| 
 Alinti bende yaptim | 
| 
 Bir ayak basti sanatta öne gitmek yaptim | 
| 
 Umarim sonuclar cabuk açıklanır | 
| 
 Ben tam hatırlayamıyorum ruyayla ilgili olanı  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Benim 3 dogru 3 yanlış | 
| 
 Mantık sorularında -Allah'tan bir aksilik olmazsa- 8'de 8 olarak doğru görüyorum.  60 Türkçe işaretledim. 24 de Matematik işaretleyebildim. Zaman yettiğince... Umarım erken açıklanır, çok merak ediyorum n'olcak..? | 
| 
 Yaa sadece bana mı zor geldi çıldıricam.O kadar deneme cöz.Sonuç husran. | 
| 
 Alıntı: 
 kpss Alana tam konu bakamadım ama az az konu baktım bissürü deneme çözdüm ikisi çok kalın olmak şartıyla 3 soru bankası kitabı bitirdim sonuç hüsran :( olmadık hatalar yapmışım birbirine katmışım yanlış mantık hataları yapmışım bazı soruda cevabı yanlış hatırlamışım falan filan ben bundan şunu çıkartıyorum eğer nasibimde olsaydı bilmediğimi de bildirirdi allah nasip değildi olmadı hiç çalışmayanlar bile benden çok net çıkardı bu imtihan bana allahı daha çok hatırlattı istersen gece gündüz çalış (çalışılmadan olmaz demek istediğim bu değil) allah kudreti lütfu olmadıkça birşey yapamam allah bizi daha çok seviyor hayırlısını biliyor biz bilemeyiz bu sene daha iyi çalışır girerim umutlar bitmez allah başka keder tasa göstermesin çekemiyeceğimiz yükler vermesin bu sene senin de olursa olur baktın olmadı çalışma sürecini gözden geçirirsin daha çok ağırlık verirsin seneye olur yeterki can sağlığı olsun c*c*c*c*c*c*c* | 
| 
 Kardesim haklisin.hayir gibi gorunende ser ,ser gibi gorunende hayir vardir.Ama gel de bunu cevremdekilere anlat. | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.