|  | 
| 
 Sivas kesin bu sene 763.5 tl | 
| 
 Sonuclarda aciklanmadi | 
| 
 İçindeki sayfayı doldurmayanlar itiraz ettilerse veya sorulara itiraz ettilerse davanın sonuçlanmasıni bekliyorlardir | 
| 
 2014 yılında sonuçlar 1 haftada yerleştirme sonuçları dava süreci uzun sürünce çok geç açıklandı | 
| 
 Bölümdeki sessizlik hayra alamet olsun inşallah:):)sessiz bekleyiş sürüyor:)sabırc* | 
| 
 DGS sınavının  açıklanmama  sebebi  belli  oldu. Gelen haberlerde ie DGS uygulanan farklı bir cevaplama tekniğinin kullanılması üzerine adayların işaretledikleri soruların cevaplarına bir kez bakıldı. Ancak adayların maduriyet yaşamaması için ikinci bir kere daha cevaplar incelenerek kontrollü bir şekilde yeniden bakılıyor. Ösym'nin yeni bir sistem kullanmasından dolayı yaşanan aksaklıklar ise öğrencileri mağdur ederken daralan zamana karşı ise cevapların önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Alıntı... | 
| 
 İnşallah bugün açıklanır Sonuç bu kadar geç açıklanmamisti | 
| 
 Yök denetleme grubu baskani aciklama yapmis twitterdn.Bayramdan sonra aciklancakmis.Gecmis olsun. | 
| 
 Bayramdan sonra aciklanirsa tercih suresi tercih aciklama suresi kayit süresi okul ne zamn baslar 1 ekimde bebegim dogacak o dogmadan halledeyim diyorum kazandiysam...beklemek zor kazansak bi dert kazanmasak ni dert | 
| 
 Heyecanınız  artıyor  farkındayım  biraz daha  sabır  inşaallah  belki de  Cuma  günü  açıklanabilir. Hayırlı  haberler  alırsınız  ümit  ederim..c* c* c* | 
| 
 Umarım yarin aciklanir artık catlicam bari kazansak o kadar  bekledik | 
| 
 Büyük gün bugün inşallah  Sonuçlar açıklandı düşük yüksek notlarınızi yazın bir de siralamanizi İlk 7000 'e giren şansı yüksek | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bugün açıklanacak inşallah | 
| 
 Açıklanmadi :( | 
| 
 Açıklanmış ilk ben yazayim umarim yerlesmeye yeter puanlarimiz puan  257 siralama 6500 | 
| 
 Esselamu aleyküm.herkes için hayırlısı. Benimde puanı 264 siralamam3315.istanbul ilitam çok istiyordum 269 la kapanış geçen sene sizcesansim var mı istanbula�� | 
| 
 Gözünüzaydın arkadaşlar açıklandı artık dgs. Hepiniz güzel sonuçlar almştırsınız inşallah. Eymen geçen sene bende aynı puanı almıştım Erzurum ilitama yerleştim elhamdülillah. Darısı sana inşallah. | 
| 
 Slm lale gul kac puanla yerletin | 
| 
 Hepinize hayırlı olsun sonuçlar.inşallah istediğiniz ilitama yerleşirsiniz.sonuçları açıklamanızı bekliyoruz bizde :):) aslı snnclk hayyrat nerelerdesiniz"))) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 sa  arkadaşlar benim puanım 284 sıralamam 301elhmelhm marmara ingilizce ilahiyat istiyorum.orası hakkında beni bilgilendirebilecek biri var mı? | 
| 
 Selamünaleyküm. Benim puanım 279, sıralamam 572. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. | 
| 
 S a arkadaslar benim puanimda 251 siram 10077.bi yer gelir mi acaba | 
| 
 selamun aleykum  dgs puanım 262 ve sıralamam 4200.sizce hangi ilitam olur  yada olur mu istanbl istiyorm ama :S inşeallah hayrlısı olur | 
| 
 Inşallah yerlesir miyim siralama cok oynar mi acaba bide ilitam puani her yil ne kadar fark ediyo | 
| 
 DGS puanımızla OSYM den mi tercih yapıyoruz ve tercih tarihleri ne zaman bilgilendirir misiniz. Teşekkürler... | 
| 
 S.a. Benim puan 290.5 sıralamam 119 inşallah hayırlısı olur | 
| 
 Ben 257 ile Atatürk Üniversitesine yerleşmiştim. Herkesin gönlünde geçen yer olur inşallah | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bu sene 74 bin kisi girmis sözelden buda etkiler mi | 
| 
 Ama hepsi ilahiyat değil ki | 
| 
 Aslı nasibin önüne geçilmez  Sağlık olsun hayırlısı olsun üzülme daha sıkı çalışmaya toparlaninca başla | 
| 
 Bu sene ilitam olarak kac kisinin sansi var siralamada | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Slm arkadslar kazanan arkadaslar hayirli olsun kacar net yaptiniz acaba | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Bizde girdik bahane olcak ama bu 5000 imam alimi vardi ona hazrlandik  biraz stresli oldu iptal ettiler dun yeniden girdik dgs pek iyi gecmedi | 
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.