|  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Öyle ki sayısal yapmamış olsan gerek.. Belki biraz sayısal ile destekleseydin 255 üstü puanları görebilirdin. Gerçi bu saatten sonra konuşmak âfâki kaçacaktır. Senin de dediğin gibi nasipten öte yol yok... Ayrıca tebrik için teşekkür ederim. Ve yine yineliyorum ki; sen bence seneye uçuk bir puan alacaksın... Bu sene gönüllerin şampiyonu, seneye de DGS'nin şampiyonu olacaksın bi-iznillah :) Bunu gerçekten inanarak söylüyorum :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Puan 255 siralamam 7358 ilitam programına yerleşme ihtimalim var mı bilgilendirirseniz sevinirim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Aslı aof ortalaması kaç olarak eklendi | 
| 
 Arkadaşlar öncelikle puanlarınız hayır olsun. DGS sözel puanım 235,60083 sıralama 25098 bir umut var mı ? örgün veya ilitam ? | 
| 
 10 binlerde de şans yok gibi sizinki yüksek değil sıralamaniz Gelecek seneye sıkı bir calisma ile yerlesebilirsin inşallah | 
| 
 Aslı sana sormamin sebebi şuydu burda bir arkadaşın aof ortalaması cok düşükdu  Cok az yanlışı çıkmıştı öyle iyi puan almıştı Aofnin etkisi çok | 
| 
 selâmün aleyküm Rabbim razı olsun bizlere yardım ettiğiniz güzel bir site kurduğunuz için.puanim 58 siralama 6032 sınırda deniliyor ama inşallah nasipte vardır ilitam düşünüyorum | 
| 
 :):) 258 eksik oldu | 
| 
 Aleyküm selam evet şansınız var | 
| 
 İnşallah selametle kalin çok teşekkürler | 
| 
 Arkadaşlar Ankara unv icin güncel bilgi verebilirmisiniz? But hariç Trabzon'da girilebiliyormus. 60 geçme notu. Başka ne gibi artı eksileri var yazabilirmisiniz? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Allahım razi olsun çok sağolun inşallah nasip olsun isteyen arkadaşlarımıza banada face kullanmadigim için bilgi almakta zorlanıyorum şükür siz denk geldiniz takipcinizim inşallah her konuya deginmenizde çok iyi daim olsun basarilariniz  | 
| 
 c* hosbuldum :) | 
| 
 Arkadaşlar örgün tercih etmeyi düşünen var mı? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Yani bul yıl şansımız yok, ek tercih falan ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 geçen sene 257 puanın sıralaması neydi acaba? birde Samsun ilitamda final sınavları kaç gün sürüyor ve sadece haftasonu mu yapılıyor? puanım 259 sıralama 5479 doğru söz 51 | 
| 
 Puanim 257.19 siralamam 6508 bosta kalmaktansa nere gelirse fark etmez istegim en basta malatya ve elazig ama dicleyede raziyim tercihimi nasil yapmaliyim siralama olrak fikir verir misinz | 
| 
 Gecen yil 5900 civari siralamada  ve  253.90 puanda bitmis simdi biz neye gore yapicaz bu tercihi | 
| 
 Arkadaslar 264 3315 le ankara gelme ihtimali var mı bilgisi olanlar ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Asli cübbeli hocanın sınavda yardımi olmadimi hyyyyy ( tabiki şaka) kazanan arkadaşları tebrik ediyorum | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 arkadaşlar tercihler ne zaman başlar acaba... | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Sözel mantık çok önemli konumuz vardı bunla ilgili Aof ortalaması da yüksek ise sozel soruların %75ini yapman yeterli olur inşallah | 
| 
 sa arkadaşlar ben örgün düşünüyorum şuan araştırma yapıyorum  bu arda kazanamayan arkadaşlarımız üzülmesi ben geçen sene 258 puanla 4026.sıralamaya girmiştim bu yıl ful çalıştım.284le 301. oldum bide küçük kızım var.ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar birde doğru yanlış istemişsiniz. türkçe 53 doğru 4 yanlış 3 boş matematik 1 doğru aöf başarı puanım 73.800 | 
| 
 Alıntı: 
 Sözel mantık az çalıştım.Sözel mantığı boş bıraktım,uğraştım baktım olmayacak yanlış çıkacak çözmedim. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 allah razı olsun | 
| SAAT: 16:21 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.