|  | 
| 
 Alıntı: 
 Size başarılar ağlayan000 | 
| 
 siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ben 29 yaşındayım 20 yaşında ilkokula başladım:) | 
| 
 Alıntı: 
 Bizim kendimizi denize atmamız lazımdı yaşa kaldıysa bu işler:)mehmet akif anlalttı zaten,bir bebek bir yaşlı,önlisans,ilitam formsyon hepsini halletti,biraz zorlasak örgün okurdu :):) ben hiç anlatmayayım..başladığımda en küçüğü baya küçük olan 3 btane çocukla ki hala bile hepsi ilköğretim yaşındalar,samsuna uğurlaya uğurlaya,sabırla bitirmemi beklediler,bu sene rahatsın demi ohh beee deyip seviniyor kuzucuklar...hee azıcık daha yüz bulaydım,örgün okurdum bendegülümseyen000 o yüzden,örgün yada ilitam...yaşınızı durumunuzu bahane etmeyin...Tevekkeltü alAllah deyip,yola koyulun..c* | 
| 
 Alıntı: 
 Haydaa : )) Benim de yaşım o civarlarda... Ya aslında çok istiyorum ama ama ama :( | 
| 
 Alıntı: 
 Ya güzel hocam öyle güzel konuşuyorsunuz ki denecek tek söz yok lakin bu işin birde reel kısmı var... Gerçek hayatta bunun yansımaları neler olacak? O yaşta sırf okumaya paralel bir hayat ve sonunda n'olacağı kısmı...? Ha ben -bi iznillah- kendime güvenim sonsuz evelAllah, yaparım diye düşünüyorum fakat işte 29-30 yaş ve önünde kafadan 3-4 yıl olması... Hocam varya kafam o kadar karışık ki tercih yapmamayı bile düşündüm dün gece... :( | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 50 Doğru üzeri yapan Arkadaşlar Size zahmet  dgs ders çalışma programınızı biraz söyler misiniz veya forumda konu var mı  ? Yoksa kendi kendinize mi çalıştınız ? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burada mantık videoları var.. adım adım tablo oluşturmayı öğrenin,çıkmış soruların çözümlü anlatmlarını mutlaka yapın.beyniniz yansada tabiri caizse,üzerine giderek ısrarla,devam edin...başaracaksınız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] buradada konular,çıkmış sorulara ulaşabilirsininz...sadece deneme çözerek bile üstesinden gelirsiniz.. | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Kusursuz İlitam arayan,ilitamsız kalırgülümseyen000demiş ünsüz biriAğzı-Açık000 eh artık olumlu yada olumsuz netleşmiştir zaten tercihleriniz.. Allah kolaylık versin ve inşirah versin hepimize.. | 
| 
 Alıntı: 
 En doğru tercihi yaparsın inşallah | 
| 
 Alıntı: 
 Hocam sınırda puan olsaydı hiç düşünmeden ilitam yazılabilirdi. Çünkü başka alternatif yok gibi dururdu. Ama şimdi işin içine alternatifler de karışınca deli saçması gibi oldum adeta :s Ayrıca duanıza da yürekten amn* | 
| 
 CUZEM Selamun aleyküm, merhabalar  arkadaşlar, İki yıllık ilahiyat bitirdim. Dgs sınavına girdim, Puanım 260, tercih yapacağım Birkaç sorum olacak cevaplarsanız sevirim. 1) Puan 260 ve Cumhuriyet üniversitesine yerleşebilir miyim. 2) Arapça dersleri ve Kuran-ı Kerim dersleri nasıl bu konuda yüzyüze ders alabiliyor muyuz? 3) Bu iki derste oldukça yetersizim nasıl eksikliğimi giderebilirim.? 4) Açık öğretimde okuduğumuz gibi mi dersler ve sınavlar? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Istanbulda oturuyor bence o kadar yolu cekmesin İstanbulu yaz gitsin hocam :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 .Puanınızla beraber sıralamanızda önemli ama yerleşirsiniz cuzem e,sınavların hem klasik,hemde test usulü.. size lik vereyim inceleyin.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay gelsin | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Arkadaşlar 253,431 puanım sıralama ise 8735 bu durumda ilitam her hangi bir üniversiteye gidebilirmiyim? | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 Selametle kalınız..! hyyyyy | 
| 
 c* hayırlı aksamlar Nasılsıniz. Kılavuz yayınlanmış sanırım tercihlerde başlar inşallah hyyyyy | 
| 
 hayrlısı olsun ne diyelim.... benim için neresi olduğu fark etmez.... yeterki yerleşeyim.... | 
| 
 tercih tarihleri hakkında fikri olan var mı? | 
| 
 Arkadaslar bn 245 aldim tercih yapsam gelirmi acaba erzurum | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| 
 Alıntı: 
 Ama işte şehir mesafesi oldukça düşündürücü duruyor :s | 
| 
 Alıntı: 
 Bakalım nokta atışında neler yaşayacağım hiç bilmiyorum uzgn | 
| 
 Alıntı: 
 (28 Eylül 2016) 2016-DGS: Tercihlerin Alınması Hakkında Bilgilendirme 2016 DGS tercih işlemleri, 30 Eylül 2016 tarihinde başlayacak, 7 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM’nin [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Adaylara saygıyla duyurulur. ÖSYM BAŞKANLIĞI Tercihler ićin son tarihimi kastettiniz acaba... | 
| 
 7 Ekim saat 16:59'a kadar inşaAllah bir fikre varırım  | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.