![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve yolculuk başlar Yüreğinin yarısını gönderirsin uzaklara..! |
yüreğinden çok muhteşem sözler dökülüyor mübarek ,,:-) hayran kalmamak elde değil,, takibindeyim elimden geldiğince,,,:) |
Alıntı:
Ben sana hayran cicekver Yinede çok teşekkür ederim.. |
Alıntı:
bende her zaman teşekkür ederim,,:-)/cic/ek/cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Keşke ,, Birisi ''Neyin var'' dese de ; “Seni anlatsam saatlerce ” |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ağlayasım var. bahanem olma. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Güneş batarken başlarmış _/ Acılar yüreğe gelmeye...!!! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yüreğim kalsın gittiğin yerde Çok değil adın'da asılı kalan gülüşümü geri ver.. Gel! Gözlerinde âşk'a öldüğüm Ters düz olsun Tüm gitmeler.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Rabb'im, al şu bağrımda ki ince sızıyı, bende derman kalmadı..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir düğme dikmek gibidir "Hayat" Bazen yukarı çıkarsın, Bazen aşağılara dalarsın, Önemli olan sabredip devam edebilmektir.. Sen devam ettikçe düğme dikilir,sağlamlaşır. Tıpkı "Hayat"gibi, Ömür gibi..... |
"Konuştukça çirkinleşen adamlar bir sussa, sustukça güzelleşen adamlar ne güzel konuşurlar." (Serdar Tuncer) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hasret kilitleyince kalp kapılarımı ... Sesin.... Yüreğimi delip geçen bir mermiye benziyor işte.... Neylersin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ellerimden Tutma İstemem; Kızınca Bırakıp Gidersin. Tutacaksan Yüreğimden Tut; Kızıp Gitsen De, Bırakıp Gidemezsin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra sen geldin, Bütün iyiliklerimin mükafatı. Alıp avucumdaki matemi, Yüzümdeki kederi... |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bıraktım ben o şiirleri... Gitsen de alınmam üstüme... Hayat bu derim!.. Geçer giderim.... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İki asır arasında "Araftayım" Birine gidemiyor, diğerine sığamıyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benden duymana gerek yok, Rabbim hasretimi özlemimi kalbine duyursun .. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve ben tüm ruhuma kayıp ilanı verdim Sesi kayıp Gözleri yok Adımları gitmiş diye..... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hüzünden umut, yağmurdan yol yapıp gideceğim… Çok uzaklar ne tarafta. . ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ne demiş şair; İç yanması diye birşey var mecaz değil 'O'.../ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir Duanın İlk Cümlesi Bir Şiirin Son Kıtası Gibi Gözlerin Ömrümün Siyahı____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Neyin olur dediler.. -Gülüşüne gönül semaverim'de şiirler demlediğim olur, dedim... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra Papatya hep aynı cevabı verdi Damla damla gözyaşıyla ...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Vuslat" Nedir Bilmem Ama; "Hasret" Seninle Benim Aramdaki Yoldur... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bakma söylemediğime, Ben senin gözlerine bakınca hayata doyuyorum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben şiir olsun diye değil Allah dua sayar Murad eder belki diye _____//Yazdım SeNi … |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Geçiyor işte insan dünya'dan, Mevsimler gibi, Yağmurlar gibi. . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Üç beş satıra sığmıyor hasretin Ve yazılanlar asıyor kendini Beyaz kağıda Selamın az gelir yâr..! Yüreğini gönder... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İstiyorum ki; eline, yüzüne, gözüne bulaştırdığın "Amin"lerin olayım.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gözlerimden gözlerine saniye başı vapurlar kalkıyor. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Aklım yine sende kaldı, Arada bir gözkulak ol olur mu ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elini kalbine götürdü ,"burası var ya"dedi taşa toprağa gerek kalmadan insanın gömüldüğü tek yer...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tek tek ölüyor.. Kim varsa içimde ..___ Dışımda ki kalabalığın, İçimin tenhalığından, ....____Haberi yok___...! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben insanlardan kaçan birisiyim Belki size de uzun zaman gelmem… [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey sevgîlî... Duâ gibisin gönlümde...Bilirim, Besmelesiz seversem eğer seni,kabul olmazsın.. .O zaman şahit ol dediğime; Seni iki cihânda sevmeye, "Bismillahirrahmanirrahim" |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dünyanın en büyük yüküdür..___ Aklı sende olmayanı ısrarla, Yüreğinde taşımak..___ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşçakal diyen geri gelmiyor ..._____ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hiç bir hediye ,Yürekten verdiğiniz sevgi kadar değerli değildir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. "O benim gözlerime niye öyle, neden öyle, hangi öyle, nasıl öyle bakmıştı ki, ben sağ elimle kalbimi yoklamıştım.." |
SAAT: 11:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.