![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Mekke’de ilk kez halkın içersinde “La ilahe İllallah” diyen sahabe kimdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... est. seleme kardeşim senin dediğinde doğrudur:) tebrikler kalbin nuru.. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Müekked bir Sünnettir ben bir soru sormuştum kaynamsın arada :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Bu duyguların hepsini yaşıyorum şu anda Nur... Bişey anladım ki hiçbir şey bilmiyormuşum.Kaptan bu sorular çok zor Çalışmadığımız yerlerden soruyorsunuz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam Ebû zerr Gıfâri R.A. idi soruları değiştiryorum. arkadaşlar tamamm. Hz. Aişe validemiz kimin kızıdır? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ebu bekr radiyeallahu anh |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hz.Ebubekir'in kızıdır |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğrudur mâşuk bu arada hoşgeldin selemedende geldi doğru cevap Namazda iftidah tekbirinin hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tabiki farzdır.namazın içinden farzlarının ilkidir. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğrudur İlk vahiy nerede geldi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hira mağarasında tabiki |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hira mağarasında ........... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğrudur :)) Sabah ve öğle namazı arasında kılınan namaz nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... kuşluk...................................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap. evet seleme sende doğru cevap verdin Peygamberimizin mübarek cenazesini kim yıkadı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Kuşluk namazı mı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hazreti Ali............................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğrudur. moladan önceki son soru bundan sonra bir mola var arkadaşlar :)) Allah (c.c.)’ın hoşuna gitmeyen helal nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Boşanmak................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... boşamak......................................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevap fani. biraz ara veriyoruz. mola |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... boşanmaktır sanırım |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... son soruya 3 cevap geldi ne güzel. mola yorulduk sanırım :)) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Aaaa ben hep arkadan takip ediyorum burda saatler sizinkinden geride... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet öyle oluyo seleme ama olsun yinede cevap veriyorsun ya. diğer arkadaşlar nereye kayboldular. Nûr iklimya ecrin |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... esselam medine halkı geçte olsa bende geldim :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hoşgeldin. mola vermiştik bizde :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... herkes yazacağını yazdı mı? dün mola vermiştik bayağı uzun oldu. İnsanlığın ikinci babası olan peygamber kimdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... nuh aleyhis selam |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... çok hızlı cvp geldi :)) Peygamberimiz (s.a.v.)’in İstanbul’da yatan sahabesi kimdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ebu eyyub el ensari |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet dpoğru. 553 de hızlıdır bakma sen :)) Hz. Yakup (a.s.)’ın lakabı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... beni israil,....................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... israil evet. Miracın en büyük hediyesi nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... seleme571 ve Nûr nerdesiniz. neden katılmıyorsunuz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allaha şirk koşanlar dışında tüm müminlerin cennetegireceği müjdesi |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet 5 vakit namaz Allah (c.c.)’ın sıfatlarından Basar ne demektir? seleme571 nerdesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn n Nûr hoşgeldin |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... namaz .............................. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... görmek............................................ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet. Hz. Salih (a.s.) Hangi kavme peygamber olarak gönderildi? |
SAAT: 17:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.