![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... kardeşlerim bildiğimiz gibi kıraat farzdır.evet kıraatta fatiha olmadan namaz olmaz ama fatiha okumanın hükmü vaciptir. vacp nedir farz kadar kesin olmamakla birlikte Allahın kullarına yapılmasını emrettiği işlerdir.buradan kesinlik kuran ayetleridir. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 12 dir namazın farzı. 13.sü yok |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya arkadaşlaarrrrrrrrrrrrrrrrr vaciptir çok keskin vacip terk edilemez vaciptir kıraatda farzdır tamam. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... fatihasız kesinlikle namaz olmaz... burda bi kesinlik vardır!!! ve namazda fatiha okumanın hükmi farzdır.... vacip farza yakın olandır ... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun kardeşim ve maşuk kardeşim vaciptir Fatiha okumak. çok eskin vaciptir tamam Hadîs-i Şerîf vardır Fatiha'sız namaz olmaz diye. hükmü vaciptirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... fatihasız elbette namaz olmaz amenna kardeşim...ama okumanın hükmü vaciptir.vacibide açıklamışsınız.bizler vacibe farz gibi tabi oluruz. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya hu zaten bende vaciptir diye 12 dir dedim ve düzelttim 13. sü yok dedim |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... son nokta elimde diyanetin ilmihal kitabı var: namazın vacipleri:nin 2.si maddesi: nafile ve vacip namazların her rekatında farz namazların ilk iki rekatında fatiha okumak. bu, çoğunluğa göre farzdır. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... neyseh abim gelsinde bi açıklık getirir nasipse bu konuya... abdülmelik seni özledik :) sorulara devam ..... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... teşekkürler kalbin nuru..bizler bilmediğimiz şeyin ardından gitmeyiz.elbet ,ortaya attığımız cevaplar delilleriyle beraber olmalıdır,diyanetin dışındaki ilmihallerde de böyledir bu konu... neyse,devam edelim inş sorulara... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun daha açık ne olsun. kitaptayazanı aktardım size. vacipler arasında geçiyor çok keskin vacip. yinede sor Muhsin Hocam'a ne diyecek bakalım Muhterem Hocam :)) Mehmet Akif Ersoy’un meşhur eserinin adı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... safahattır.bir soru da benden elmalılı hamdi yazırımn tefsirinin ismi nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... elmalılı Hamdi YAZIR Tefsiri değil midir bulamdım böyle yazıyoo |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hak dini, kuran dili olacaktı cevap... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... o zaman yanlış cevap daha ilk soruda kaybettik :(( sor bakalım biraz daha belki biliriz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... eveeet.biraz zorlayalım:)kendini ayıplayan nefis hangisiydi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... nefs-i levvame mi mim_nun nerdesin yaa seleme sen nerdesin |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru..yoruldum bugünlük benden bu kadar...diğer arkadaşlarda çok iştirak(!) ettiler sağolsunlar... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... geldim geldim burdayım :) anneciiğim seslendide :) --------------- nefsi levvame |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Nûr size kırıldı sanırım yazmayınca ama anneciğin seslenmiş. Namazın ilk oturuşunda okunan tahiyyatın hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Evet geldim arkadaşlar ama sanırım dükkanı kapatmışsınız Eeee napıyoruz? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... soru sordum ya yok öyle erkenden dükkan kapatmak :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yok kimseye kırılmadım ben canları sağolsun:)bu soru dün sorulmuştu:) cevap vaciptir.hayırlı geceler cümleten... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... vaciptir hocam.. nur kardşeim ne oldu |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Nûr biraz daha kal yaaa bak geldilerrr hepiciği :)) Cenaze namazı kılmanın hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sorulmuştu.Vaciptir.... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Cenaze namazı kılmanın hükmü nedir? buda sorulmuş muydu :))) unuttum yaw ne bilim işte :)) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yaw soruyu görünce çıkamadım.farzı kifayedir cenaze namazı kılmak. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... :))) İmamı Azamın iki meşhur talebesi kimlerdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ebu yusuf ve muhammed eşşeybani |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... imameyn........ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Muhammed ve yusuf muş bilmiyordum öğrendim :) ______________ Şeytan nerede taşlanır ??? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... aynı anda 3 cevap geldi Mâşâallâh minada Kur’an’ın sondan dördüncü suresi hangisidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... minada:) selamun aleykum. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mina da............. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tebbet suresidir |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ve Aleykum Selâm serpil hoşgelmişsin |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru Nûr Allah (c.c.)’ın varlığının sonu olmaması hangi sıfatıdır? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bekadır.ya ben burada kalmaya devam edersem uyuyamayacağım:)hayırlı geceler cümleten... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam Nûr hayırlı geceler :)) İnsanlığın ikinci atası kimdir? |
SAAT: 17:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.