![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hz nuh.............. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Bekadır... hoş gelmişsen serpil kardeşim.. ve aleyküm selam... _____________- diğer soruda sorıulmuş :) Hz. Nuh aleyhisselam... hayırlı gecler nur kardeşim... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap Hz. Hafsa validemiz kimin kızıdır? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hoş bulduk. hz.ömer ra |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap Namazda gözleri yummanın hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hz. Ömerin.... hz. esma da Hz. ebubekir in kızıdır.. niye yazdım bunu esma ismini çok seviyorumda :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... secdeye giderken kafasını duvara çarpmaktır:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... :))) harama yakın olan bir şey |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
esma değil aişe:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mekruhh... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tahrimen mekruh. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... haram yada mekruhtur.... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tahrimen mekruh harama yakın mekruh doğrudur ama ben bilinmesi için onu söylemiştim yani sadece mekruhtur. Ayetel Kürsi hangi surenin kaçıncı ayetidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Bakara süresi ayet 250 lerde olması ilazım :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun çok yaklaştıınn biraz daha ilerilerdee |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 255............. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam 255. imiş :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevaplar aynı anda geldi Hz. Osman peygamberimizin hangi kızlarıyla evlendi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... gülsüm,rükkiye. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğrudur Mevlana’nın meşhur eserinin adı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Rukiye ve ümmügülsüm :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ümmü gülsüm.... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Mesnevi dir .... Allah razı olsun... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mesnevi.......... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap Hz. Ömer’in lakabı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... faruk:) hz.lut ile hz ibrahim as ların akrabalık derecesi nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Ömer- ül Faruk _____________ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... mim_nun doğru cevap ama serpil kardeş öyle bir soru sordu ki ilk defaduydum bu soruyu araştırdım bir kaç dk ama bulamadım İsmail A.S. Aşûre günü doğmuş bir tek bunu buldum ama bağlantısı yok ,serpil kardeşde cevaplamış ama görmedim :(( soruyu görünce :)) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Ibrahim aleyhisselamin nesebi Nuh aleyhisselamin oglu Sam'a dayanir. [SIZE=2] Hz. Nuh'un vefati ile Hz. Ibrahim arasinda iki peygamber (Hz.Hud & Hz. Sâlih) vardir. bunları bulabildim ... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... soruyu bi daha okurmusunuz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Ya ikiside aynı dönemde Peygamberlik yapmışlardır sanırım. Melekler Lut kavmini helaka gelirken İbrâhim A.S. uğradılar. daha öte bilgim yok şuanda |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sen haftanın uyeliğini, mim nun baş editörlüğü bana bırakın bakalım:) sorunun cevabı amca yeğen |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Şuayb (a.s), Hz. İbrahim'in torunlarından Mikâil'in oğludur. Annesi ise Hz. Lut'un kızıdır |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yahu ben nuh paygamber okumuşum özür dilerim.. hz. İbrahim hz. lut un amcasıdır :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam kabul doğru cevap değil hatta soruyla alakası yok ama serpil bunu bulabildim :)) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... :))) ama bir soruyu bilemedik diye bırakırsak sanırım kimse haftanın ayın üyesi olmamaz :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yahuu serpil kardeşim ben hz. nuh okumuşum... ama baş editörlük sana feda olsun kardeşim... senden iyisini mi bulacağız :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... çocuk maması gibi soru sorma o zaman:)) ilk elbise diken terzi peygamber kim? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... İdris -aleyhisselâm- tamam hocam |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... İdris aleyhisselam.. |
SAAT: 17:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.