![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... semud ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... semud kavmine gönderildi |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap Nûr zeynepte cevap yazmış doğru cevabı maşukta yazmış görmedim afedrsainiz Yatsı namazı kaç rekattır? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 1o rekat ayrıca vitir vacip namazı var |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... kafa mı buluyon 13 |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 10 rek'attır maşuk diğeri vitr-i vâciptir Namazda fatihadan önce besmele çekmenin hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... cevap sünnetttir |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru cevap Vitir namazında üçüncü rekattaki tekbirin hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bundan emin değilim ,vacip mi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... banane emin olman gerekirr :))) evet vacip Uhut savaşı kaç yılında yapılmıştır? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 625 yılında yapılmıştır |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hayır ynalış cevap o tarihte bedir savaşı yapıldı |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam doğüru cevap ben 624 gördüm gibi oldu Peygamberimiz (s.a.v.) hicretinde hangi mağaraya sığındı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sevr ................................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ya ben ilk önce bedir diye okumuşum düzeltme yaptım zaten bedir 624, uhud 625 ,hendek 626 hatırlayalım inş.bu arada diğer arkadaşlaaar.nerdesiniz.? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bende maşuk kayboldu sandım :)) doğüru cevap Namazda fatiha suresini okumanın hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... vaciptir kardeşim eminiz:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
___________ sevr mağarası :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... farz......................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tamam .:))) Allah (c.c.)’ı görüyormuşçasına ibadet etmeye ne ad verilir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ihlas mı? acaba |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
farzdır... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... cevap ihsan denir. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ihsan....................................... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevapğlar slemee 57111111111111111111111111111111111 nerdesin mim_nun hoşgeidn kardeş Aslanın lakabı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... kraaaaaaaaaaaal |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hoşgördük kardeşim kalbin nuru.. aslanın lakabı : ormanların kralı :) Allah ın aslanı geldi aklıma .Hz hamza radiallahu anha ...[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet değişik bir soru olsdun dedim :))))) Mekke kaç yılında fethedildi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... arkadaşlar bir dakika.namazda fatiha okumak ne zaman farz oldu?vaciptir değil mi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Nûr arkadaşım evet vacip bende senin dediğine öyle dedim. evet diye. farz maşuk kardeşimiz ynalışlıkla yazmıştır |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 630................ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 630 yılında fetih edildi :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... nayır fatihasız namaz olmaz |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet nihayt seleme nerdesin yaaa :(( Başlangıcında besmele bulunmayan sure hangisidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hatlar karışmış galiba....... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... maşuk tamam evet öyle bir HAdîs-i Şerîf var ama vaciptir namazdaki hükmü kıraat farzdır namazda. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tövbe süresi..... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Fasil : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ravi : [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hadis : Resûlullâh salla`llâhu aleyhi ve sellem`in: "(Namazda) Fâtihatü`l-Kitâb`ı okumayanın hiç namazı yok" buyurdukları (sened-i muttasıl ile) rivâyet olunuyor. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... seleme doüru cevfap. arkadaşlar bi dk. yazmayın. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... tevbe............................. |
SAAT: 16:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.