![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... musab bin umeyr |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... O değil ya Nûr kardeş. . bekliyomm |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... talha bin ubeydullah.... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevap geldi Dünyevi ve uhrevi bir dilek için kılınan namaza ne ad verilir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hacet namazııııııııııııııııııı :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hacet namazı denir |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğru cevaplarrr Dört büyük melek hangileridir ve görevleri nelerdir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Cebrâil, Azrâil, Mikâil ve İsrâfil 'dir |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet tamam görevleri :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Cebrail (aleyhisselam) : Peygamberlere vahiy ve kitap getirir Mikail(aleyhisselem): Tabiat olayları ile görevlidir.. İsrafil (aleyhisselam): kıyamette sur a üfler ve Azrail (aleyhisselm): Allah ın emri ile can alır.. Başharfleri [HIGHLIGHT=#ffff00]CAMİ[/HIGHLIGHT] kelimesini verir unutulduğunda veritabanından bu şekilde çağrılabilir. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğrudur mim_nun Günümüzde nüfusu en fazla İslam ülkesi hangisidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allah tüm ibadetlerini özellikle hac ibadetlerini kabul ve makbul eylesin.. bizlerede nasip etsin inşAllah.... Endonezya... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Âmîn. Âmîn. doğru cevap Kur’an’ı Kerim’in ilk nazil olan tam suresi hangisidir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ip ucu vereyim her zaman okuyoruz :))))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... fatiha süresi.............. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Fâtiha Sûresi arkadaşlar mola verlim isterseniz.. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet seleme doğru cevap gelmeyince yazayım dedim. mola verelim mi arkadaşalr |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Kaptan cevabımı es geçme senden önce cevapladım:))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hayır es geçmedimm:) aynı anda yazmışız sen çok az ir farkla öndesin ama :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hı bak bilmiyordum... öğrenmiş oldukk..sağol hocam.. ben bi soru sormak istiyorum... geçenlerde duydum... BÜTÜN PEYGAMBERLERİN yapmış olduğu meslek hangisidir ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... çobanlık mı? cevap |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... çobanlık.......................................... .............. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet doğrudur .... tebrikler.. unutturmayın size rep vercem :) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet çobanlı Efendimiz -sallâllâhu aleyhi ve sellem- buyurur: Ben dâhil bütün Peygamberler Çobanlık yapmıştır. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hazreti Ömer islamın doğuşunun kaçıncı yılında müslüman oldu ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 6. yılında diye biliyorum İlk 40 Müslümanların 40. sı |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Doğrudur.Kılındığında umre sevabı yazılan nafile namaz nedir ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... abdest namazı mı? abdest alıp aklına birşey getirmeden iki rek'atlik kılınan namaz. ya tam bilmiyom |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hayır................................ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... teravih namazı mı? acaba |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Kuşluk namazı mı? bilmiyoz tam cevabı cevabı sen ver istersen maşuk |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sanırım forumun bir bölümünde vardı bunun cevabı işrak namazı mı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evet....................işrak namazı |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Habeşistan'a hicret nübüvvetin kaçıncı yılında oldu ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... peygamber efendimizin gençliğinde mensup olduğu , yardıma muhtaçları koruma görevi olan cemiyetin adı nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Hılful fudul benim cevabı da alıyim.......... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... hicretin 6.senesi miydi? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... nübüvvetin 5.senesinde..... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... aaaaaaaaaaaa habeşistan a hicret diğreinden evvel değil miydi nurcumm aaaaaaaaaaaa |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... nübüvvetin beşinci yılında ve Recep ayında idi |
SAAT: 17:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.