![]() |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 1. akabe bey atında kaç kişi vardı?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... maşuk hoca cevap verildi ama dönüt alınamadı.... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... alındı............... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... arkadaşlar ben çıkıyom. son sorulara baktım bilmiyordum cevaplayamadım. hayırlı geceler herkese |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... size de....... yahu cevabı bilen yok mu ??? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... maşuk hoca cevap veriliyor ama siz dönüt vermiyorsunuz cevap arada kaynıyor. Cevabım 15 ama emin değilim |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... 1. akabe biatında 12 kişi vardı. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... yanlış .................................................. ... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Alıntı:
doğru |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sadekallaul azim ne demektir??? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... büyük,yüce olan Allah Teala doğru söyledi. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... doğru. yerhamukumullah ne demektir ??? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allah sana merhamet etsin demektir. yehdina ve yehdikumullah ne demektir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... aLLAH BİZİ VE BENİ HİDAYET EYLESİN ___AMİİİİİN___[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allah size ve bize hidayet versin.......... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... amin. o zaman ,biri vefat ettiğinde inna lillahi ve inna ileyhi raciun deriz .bunun manası nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ..O ndan geldik O na döneceğiz.. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... O'ndan geldik yine O'na dönücez....... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... www ne demek ................ |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... maşuk kardeş iyi misin? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... alhamdulillah .güncel bi soru ola istedik |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... world wide web... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... peki türkçesi nedir ?? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... world wide web yani geniş yazılımlı belge anlamına geliyor da çok alakasız olmadı mı :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... neyse bunuda öğrenmiş olduk:) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... ama en çok el altında olan şeyy. bakalım biliyor muyuz merak ettim |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... medine.web forum her anlamda ilim irfan yuvası oldu :))) |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... evt seleme heleki bu bölüm aldı başını gidiyor.Allah iştirak edenlerdende,okuyanlardan da soranlardan da razı olsun inş.bugünlük benden bu kadar.hayırlı geceler diliyorum herkese.... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... Allah muhabbetimizi daim eylesin böyle bir aksiyona ihtiyacımız vardı.Allah rahatlık versin gözümüzün Nur'u. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... bugün dükkanı ben açıyorum toplanın bakayım:) namazda selam vermenin hükmü nedir? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... selam vermenin hük mü Sünnettir efendim |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... emin misiniz? değil... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... vacip mi............... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... afedersiniz evt vacip oalcaktı. karıştırdım :) bir imama yakışmaz bunu yapmak ama oldu bi kere. :) |
Dini Bilgi yarışması... Namazda sağa selam vermek farz mıydı? |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... beşeriz ,şaşarız ne yapalım evt soru alalım... |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... her iki tarafa da selam vermek vaciptir |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... sağa selam vermek vacip sola selam vermek ise sünnettir sanırım |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... namaz ile olsun Tadili erkana riâyetin hükmü nedir. |
Cvp: Dini Bilgi yarışması... selam verirken Es-Selâm kısmını söylemek vacip Aleykum ve Rahmetullâh kısmını söylemek ise sünnettir |
SAAT: 17:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.